Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑλλαγές από του χρόνου στη Τουριστική Σχολή Ρόδου

Αλλαγές από του χρόνου στη Τουριστική Σχολή Ρόδου

Με νέο όνομα, αλλά παράλληλα και αισθητά αναβαθμισμένη, θα λειτουργήσει από του χρόνου η Τουριστική Σχολή Ρόδου, ΑΣΤΕΡ. Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Σχολής, κ. Θανάσης Στάμος, στα πλαίσια εκδήλωσης, […]

Με νέο όνομα, αλλά παράλληλα και αισθητά αναβαθμισμένη, θα λειτουργήσει από του χρόνου η Τουριστική Σχολή Ρόδου,<...> ΑΣΤΕΡ. Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Σχολής, κ. Θανάσης Στάμος, στα πλαίσια εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τίτλο `Ημέρα Καριέρας`, “από του χρόνου η ΑΣΤΕΡ θα μετονομαστεί σε Ακαδημία Ξενοδοχειακών Σπουδών, όπως και οι υπόλοιπες αντίστοιχες σχολές, που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα”.

Μάλιστα, ο κ. Στάμος, σημείωσε ότι “τα νέα από το αρμόδιο υπουργείο είναι καλά και οι υπεύθυνοι επεξεργάζονται το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα”, ενώ συμπλήρωσε ότι “ο αρμόδιος υπουργός έκανε δεκτά τα προγράμματα σπουδών και αποφασίστηκε να προστεθεί ένα ακόμα εξάμηνο.

Αυτά, καθώς και όλα όσα αφορούν στις σημερινές Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, θα περιληφθούν σε σχετικό προεδρικό διάταγμα, που προωθείται. Να τονιστεί ότι, όπως είναι φυσικό, μία τέτοια εξέλιξη, θα ικανοποιήσει όχι μόνο τα ίδια τα παιδιά που θέλουν να εισαχθούν στη Σχολή, αφού η αναβάθμισή της είναι σημαντικό πλεονέκτημα για το μέλλον τους, αλλά και την τοπική κοινωνία και τους φορείς, που όπως επανειλημμένα έχουν τονίσει, η αναβάθμιση θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσφορά καλύτερου τουριστικού προϊόντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024