Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

40 Τούρκοι επιχειρηματίες τουρισμού στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Με πρωτοβουλία του Skal<.> Αθήνας θα βρεθούν στην χώρα μας 40 τουριστικοί επιχειρηματίες τουρισμού από την Τουρκία στις<...>

18 και 19 Φεβρουαρίου. Η Εθνική τους Επιτροπή θα έχει συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή της Ελλάδας. Ο ΕΟΤ θα προσφέρει ένα δείπνο στις 19 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο "Διόνυσσος".
Σύμφωνα με την ομιλία του κ. Ι. Στεφανίδη, προέδρου του ΕΟΤ και του Skal Αθήνας, στην γενική συνέλευση του Skal, "η εθνική επιτροπή της Τουρκίας θα επισκεφθεί τον ΕΟΤ την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και θα έχουμε μια σύντομη συνεργασία. Τα θέματα που θα συζητηθούν θα αφορούν το Skal αλλά και γενικά τον τουρισμό. Η συνεργασία θα είναι πολύ αποδοτική και νομίζω ότι θα είναι ωφέλιμη όχι μόνο για το Skal αλλά γενικά για τον τουρισμό των δύο χωρών."
Όσον αφορά το Skal ο κ. Στεφανίδης ανέφερε ότι "το 2000 το διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματίσει να κάνει περισσότερες επαφές νέων μελών, να έχουμε περισσότερες συνεστιάσεις, γεύματα και βραδινές εκδηλώσεις. Θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον ΕΟΤ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση του και επίσης θα συνεχίσουμε την συνεργασία και την αλληλοενημέρωση με τα διεθνή κέντρα του Skal."

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top