Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροσεχώς πτήσεις Μόσχας – Αλεξανδρούπολης με ρώσικη αεροπορική εταιρία

Προσεχώς πτήσεις Μόσχας – Αλεξανδρούπολης με ρώσικη αεροπορική εταιρία

Πραγματικότητα θα αποτελούν σύντομα οι πτήσεις Μόσχας – Αλεξανδρούπολης, ύστερα από την πρωτοβουλία της Νομαρχίας Έβρου και της Επιτροπής Τουρισμού να δρομολογήσουν μέσω της Ρώσικης εταιρίας Gas-Prom, την αεροπορική σύνδεση […]

Πραγματικότητα θα αποτελούν σύντομα οι πτήσεις Μόσχας – Αλεξανδρούπολης, ύστερα από την πρωτοβουλία της<...> Νομαρχίας Έβρου και της Επιτροπής Τουρισμού να δρομολογήσουν μέσω της Ρώσικης εταιρίας Gas-Prom, την αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων, με δρομολόγια τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις ξεκινούν στις 14 Μαΐου και θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ εξετάζεται παράλληλα και η δυνατότητα μιας επιπλέον πτήσης για τους Έλληνες από την Αλεξανδρούπολη για τη Μόσχα.

Ανακοινώνοντας την αεροπορική σύνδεση Μόσχα – Αλεξανδρούπολη, ο νομάρχης Έβρου κ. Νίκος Ζαμπουνίδης είπε ότι “στόχος μας είναι μέσα από τις τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα να φέρουμε για όλη αυτή την περίοδο 10.400 Μοσχοβίτες στον Έβρο και να υπάρξει συνέχεια στην πορεία και την επόμενη σεζόν ακόμη και τον χειμώνα”.

“Είναι μεγάλο εγχείρημα και θέλει πολύ καλή οργάνωση” σημείωσε ο νομάρχης, ενώ πρόσθεσε ότι “θα κάνουμε ότι μπορούμε, σαν νομαρχία, για να προβάλλουμε αυτό το τουριστικό πακέτο και να παραμείνει φτηνό και ελκυστικό, ώστε να κρατήσουμε αυτήν την αγορά των 100 εκατομμυρίων ανοιχτή στον Έβρο”.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της εταιρίας “Ιωνία”, που οργανώνει τα τουριστικά πακέτα, κ. Π. Τσιρόγιαννης δήλωσε ότι “το σημαντικό είναι ότι όχι μόνο καθίσταται ο Έβρος διεθνής τουριστικός προορισμός, αλλά αυτό γίνεται με έναν ξεχωριστό – ελκυστικό τρόπο, καθώς το εισιτήριο και η διαμονή έξι ημερών κοστίζουν μόνο 300 ευρώ”. Ακόμη υπογράμμισε ότι “η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε θετικό αποτέλεσμα αν δεν υπήρχε το έντονο ενδιαφέρον του νομάρχη Έβρου”.

Η παρουσίαση του τουριστικού πακέτου θα γίνει στην διάρκεια μιας μεγάλης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στη Μόσχα με την παρουσία 150 προσκεκλημένων, 90 εκπροσώπων τουριστικών γραφείων, εκπροσώπων υπουργείων, μεγάλων εταιριών και δημοσιογράφων.

Επίσης, από την πλευρά της νομαρχίας Έβρου θα υπάρξει μια καμπάνια στην αγορά της Ρώσικης αγοράς με κυρίαρχα σλόγκαν όπως “Ελάτε στην πατρίδα του Ορφέα” και “Έβρος η πύλη των Βαλκανίων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024