Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚατέρρευσαν οι συνομιλίες μεταξύ easyJet και Luton Airport

Κατέρρευσαν οι συνομιλίες μεταξύ easyJet και Luton Airport

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αεροπορικής εταιρίας χαμηλών ναύλων easyJet και του αεροδρομίου London Luton Airport. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν νέα οικονομική συμφωνία για πάνω από δύο χρόνια, […]

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αεροπορικής εταιρίας χαμηλών ναύλων easyJet<.> και του αεροδρομίου London Luton Airport<...>.
Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν νέα οικονομική συμφωνία για πάνω από δύο χρόνια, από τότε που το αεροδρόμιο άρχιζε την κατασκευή νέας πτέρυγας. Όμως διακόπηκαν όταν πλέον έγινε σαφές ότι η τελική πρόταση του αεροδρομίου δεν ήταν αποδεκτή από την easyJet.
Η easyJet σκοπεύει να προσφύγει στην UK Civil Aviation Authority για να καθοριστεί η τιμολογιακή πολιτική του αεροδρομίου του Luton και να διασφαλιστεί ότι οι αεροπορικές εταιρίες και οι επιβάτες τους δεν θα υπερχρεώνονται.
Ο πρόεδρος της easyJet κ. Στέλιος Χατζηιωάννου σχολίασε ότι η easyJet έπεσε θύμα της επιτυχούς πορείας της που έδωσε τη δυνατότητα στο αεροδρόμιο να αναβαθμιστεί λόγω της αύξησης των επιβατών που δεχόταν, και να προβεί σε επενδύσεις για τις οποίες περίμενε να πληρώσουν οι επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024