Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Θετική και παράλληλα αρνητική η άφιξη νέων κρουαζιερόπλοιων στο Λιμένα Ηρακλείου

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Αν και η υπογραφή συμφωνιών με ξένους τουριστικούς πράκτορες για την έλευση νέων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Ηρακλείου, προκαλεί εν μέρει χαρά στους τουριστικούς παράγοντες του νησιού, από την άλλη όμως, δημιουργεί και πολλές ανησυχίες στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, καθώς υπάρχει ήδη πρόβλημα...

Αν και η υπογραφή συμφωνιών με ξένους τουριστικούς πράκτορες για την έλευση νέων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Ηρακλείου, προκαλεί εν μέρει χαρά<...>

στους τουριστικούς παράγοντες του νησιού, από την άλλη όμως, δημιουργεί και πολλές ανησυχίες στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, καθώς υπάρχει ήδη πρόβλημα `συνωστισμού`.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, στο χώρο του λιμανιού δεν πέφτει πλέον ούτε καρφίτσα, και όλα αυτά την ώρα που δρομολογούνται και νέες συμφωνίες για την άφιξη νέων κρουαζιερόπλοιων.

Μάλιστα, προχτές ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προέβη στο κλείσιμο μιας ακόμη μεγάλης συμφωνίας με την εταιρία Louis Cruises Services, σύμφωνα με την οποία, πέντε κρουαζιερόπλοια της εταιρίας θα έχουν σταθερή παρουσία στο λιμάνι του Ηρακλείου κάθε εβδομάδα, από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΟΛΗ κάνει επίμονες προσπάθειες για την εξεύρεση χρηματοδοτήσεων, προκειμένου αφενός να προβεί στην εκβάθυνση της προβλήτας 2, ώστε να εξοικονομηθούν οι θέσεις, αλλά και στη διαπλάτυνση του μόλου ανατολικά του Κούλε, ώστε να πλαγιοδετούν κρουαζιερόπλοια, καθώς εκτός από τα κρουαζιερόπλοια υπάρχουν και τα πλοία των γραμμών εσωτερικού, που και αυτά χρειάζονται χώρο για να δέσουν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top