Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκτεταμένη έρευνα καταγραφής των τουριστικών τάσεων από την PATA

Εκτεταμένη έρευνα καταγραφής των τουριστικών τάσεων από την PATA

Εκτεταμένη έρευνα με αντικείμενο τα τουριστικά δρώμενα και την καταγραφή των τάσεων στον κλάδο του τουρισμού και των ταξιδίων, ξεκίνησε η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων των χωρών της Ασίας και του […]

Εκτεταμένη έρευνα με αντικείμενο τα τουριστικά δρώμενα και την καταγραφή των τάσεων στον κλάδο του τουρισμού και<...> των ταξιδίων, ξεκίνησε η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού (PATA).

Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της έρευνας είναι να συλλέξει τις απόψεις των επαγγελματιών του τουριστικού και ταξιδιωτικού τομέα σε θέματα, ικανά να καθορίσουν το μέλλον της εν λόγω βιομηχανίας. Μάλιστα, τα αποτελέσματα και οι αναλύσεις της έρευνας θα παρουσιαστούν στο 54ο Ετήσιο Συνέδριο της PATA, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 – 21 Απριλίου στο Μακάο.

“Η ανταπόκριση των μελών, συναδέλφων, και συνεταίρων της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της έρευνας” σχολίασε ο πρόεδρος και CEO της PATA, κ. Peter de Jong. “Τα αποτελέσματα της έρευνας, δηλαδή η συλλογή απόψεων των επαγγελματιών του χώρου, θα επηρεάσουν άμεσα τις μελλοντικές ενέργειες της PATA, ενώ θα καταστούν παράλληλα ιδιαίτερα χρήσιμα στους οργανισμούς, που σχεδιάζουν τις στρατηγικές ανάπτυξης τους”. Ακόμα πρόσθεσε ότι “όλοι οι ερωτηθέντες της έρευνας θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δωρεάν συμμετοχή και διαμονή, στα πλαίσια πραγματοποίησης του Συνεδρίου της PATA στο Μακάο και στη Πατάγια της Ταϊλάνδης”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024