Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣήμερα η Συνεδρίαση Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Σήμερα η Συνεδρίαση Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Υπό την προεδρία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, συνέρχεται σήμερα, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2005 και ώρα 11:00, στην αίθουσα τελετών του Υ.Ε.Ν., το Εθνικό Συμβούλιο Ναυτιλιακής Πολιτικής με […]

Υπό την προεδρία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, συνέρχεται σήμερα, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2005 και<...> ώρα 11:00, στην αίθουσα τελετών του Υ.Ε.Ν., το Εθνικό Συμβούλιο Ναυτιλιακής Πολιτικής με θέμα την “Ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών θαλάσσιας περιήγησης – κρουαζιέρας από ελληνικά πλοία”.

Σκοπός της εν λόγω συνεδρίασης είναι ο ουσιαστικός διάλογος για να ακουστούν όλες οι απόψεις και οι θέσεις των συμμετεχόντων, ώστε να διαμορφωθεί ένα αποτελεσματικό πλαίσιο μέτρων, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της κρουαζιέρας από ελληνικά πλοία.

Στο Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Υπουργοί Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Ανάπτυξης κ. Σπύρος Παπαδόπουλος και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Φωτεινόπουλος, διατελέσαντες Υπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας, οι Βουλευτές Πειραιά (όλων των κομμάτων) και ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού σε θέματα ναυτιλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024