Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στις προτιμήσεις των business travelers η easyJet

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Η αεροπορική εταιρία easyJet<.>, που λειτουργεί με βάση την αρχή του χαμηλού κόστους, φαίνεται είναι αγαπητή και στους κύκλους των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους<...>

. Όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο επιβεβαιώνεται και από την έρευνα "Travel in Business" που έγινε σε 2.000 business travelers, της εταιρίας Barclaycard.
Όταν ρωτήθηκαν οι business travelers ποια αεροπορική εταιρία θα προτιμούσαν για να ταξιδέψουν, τοποθέτησαν την easyJet στην 5η θέση πιο μπροστά και από εταιρίες όπως οι Lufthansa, United Airlines και American Airlines. Η κύρια ανταγωνίστρια της η Go, που ανήκει στην British Airways, τοποθετήθηκε στην 17η θέση.
To 39% των business travelers χρησιμοποίησαν, το 1999, για τις μεταφορές τους αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, σε αντίθεση με το 1998, που το ποσοστό ήταν μόνο 28%.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 61% των business travelers πιστεύουν ότι η business class δεν προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες των τιμών της, οι οποίες είναι πολλαπλάσιες των τιμών των κοινών εισιτηρίων. Ακόμα και στην ακριβή ώρα των αναχωρήσεων και στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται κατά την διάρκεια της πτήσης, η easyJet τοποθετήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top