Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτις προτιμήσεις των business travelers η easyJet

Στις προτιμήσεις των business travelers η easyJet

Η αεροπορική εταιρία easyJet, που λειτουργεί με βάση την αρχή του χαμηλού κόστους, φαίνεται είναι αγαπητή και στους κύκλους των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Όσο και αν αυτό […]

Η αεροπορική εταιρία easyJet<.>, που λειτουργεί με βάση την αρχή του χαμηλού κόστους, φαίνεται είναι αγαπητή και στους κύκλους των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους<...>. Όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο επιβεβαιώνεται και από την έρευνα "Travel in Business" που έγινε σε 2.000 business travelers, της εταιρίας Barclaycard.
Όταν ρωτήθηκαν οι business travelers ποια αεροπορική εταιρία θα προτιμούσαν για να ταξιδέψουν, τοποθέτησαν την easyJet στην 5η θέση πιο μπροστά και από εταιρίες όπως οι Lufthansa, United Airlines και American Airlines. Η κύρια ανταγωνίστρια της η Go, που ανήκει στην British Airways, τοποθετήθηκε στην 17η θέση.
To 39% των business travelers χρησιμοποίησαν, το 1999, για τις μεταφορές τους αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, σε αντίθεση με το 1998, που το ποσοστό ήταν μόνο 28%.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 61% των business travelers πιστεύουν ότι η business class δεν προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες των τιμών της, οι οποίες είναι πολλαπλάσιες των τιμών των κοινών εισιτηρίων. Ακόμα και στην ακριβή ώρα των αναχωρήσεων και στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται κατά την διάρκεια της πτήσης, η easyJet τοποθετήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024