Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔεμένα παραμένουν και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας

Δεμένα παραμένουν και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας

Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν και σήμερα τα πλοία, για δεύτερη μέρα, καθώς οι ναυτεργάτες πραγματοποιούν από τις 6 χτες το πρωί 48ωρη απεργία, με κυριότερα αιτήματα την καταπολέμηση της ανεργίας, […]

Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν και σήμερα τα πλοία, για δεύτερη μέρα, καθώς οι ναυτεργάτες πραγματοποιούν από<...> τις 6 χτες το πρωί 48ωρη απεργία, με κυριότερα αιτήματα την καταπολέμηση της ανεργίας, την αύξηση των προνομιακών επιδομάτων, την απόσυρση της τροπολογίας για εγκριτική πράξη για να εγγραφεί ένα πλοίο στα ελληνικά νηολόγια και την ίδρυση ειδικού ταμείου για τους ναυτικούς.

Να σημειωθεί ότι η απεργία των ναυτεργατών, που προκάλεσε χτες τεράστια ταλαιπωρία στους επιβατικό κοινό, θα λήξει στις 6 το πρωί της 3ης Μαρτίου και πραγματοποιείται ύστερα από σχετικά απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Χτες στις 12 το μεσημέρι οι ναυτεργάτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη του Πειραιά, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι δεν πήρε μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στον κλάδο, ενώ όπως υποστηρίζουν άκαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνάντηση που είχε με τους ναυτεργάτες την περασμένη εβδομάδα, είχε χαρακτηρίσει δίκαια τα περισσότερα από τα αιτήματά τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024