Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δεμένα παραμένουν και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Μάρτιος 2005, 00:00

Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν και σήμερα τα πλοία, για δεύτερη μέρα, καθώς οι ναυτεργάτες πραγματοποιούν από<...>

τις 6 χτες το πρωί 48ωρη απεργία, με κυριότερα αιτήματα την καταπολέμηση της ανεργίας, την αύξηση των προνομιακών επιδομάτων, την απόσυρση της τροπολογίας για εγκριτική πράξη για να εγγραφεί ένα πλοίο στα ελληνικά νηολόγια και την ίδρυση ειδικού ταμείου για τους ναυτικούς.

Να σημειωθεί ότι η απεργία των ναυτεργατών, που προκάλεσε χτες τεράστια ταλαιπωρία στους επιβατικό κοινό, θα λήξει στις 6 το πρωί της 3ης Μαρτίου και πραγματοποιείται ύστερα από σχετικά απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Χτες στις 12 το μεσημέρι οι ναυτεργάτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη του Πειραιά, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι δεν πήρε μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στον κλάδο, ενώ όπως υποστηρίζουν άκαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνάντηση που είχε με τους ναυτεργάτες την περασμένη εβδομάδα, είχε χαρακτηρίσει δίκαια τα περισσότερα από τα αιτήματά τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top