Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προσεχώς μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα για τα ελληνικά λιμάνια

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Μάρτιος 2005, 00:00

Μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα στον χώρο των ελληνικών λιμανιών, υποσχέθηκε χτες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης, ενώ<...>

από την πλευρά του, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, κ. Γεώργιος Αλογοσκούφης επίστησε την ανάγκη εμπλοκής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος, στα πλαίσια πάντα της χτεσινής συνεδρίασης της Κυβερνητικής επιτροπής για θέματα ναυτιλίας.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κεφαλογιάννης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, δήλωσε ότι “θα γίνουν μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα από το χώρο της Ναυτιλίας και στο χώρο των ελληνικών λιμένων, τα οποία πιστεύουμε ότι θα δώσουν σημαντική ώθηση στην ελληνική οικονομία γενικότερα”.

Από την άλλη, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γεώργιος Αλογοσκούφης, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους πού θα βρεθούν τα χρήματα για τα αναπτυξιακά προγράμματα στα λιμάνια απάντησε ότι “πρέπει να βρεθούν και τα χρήματα, αλλά να υπάρχει και η εμπλοκή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η ναυτιλία είναι ένας από τους κλάδους, όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει πολύ μεγάλη δυνατότητα να βοηθήσει, ώστε να έχουμε και καλύτερη αξιοποίηση των νησιών και καλύτερες υποδομές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top