Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛιγότερες μαθητικές εκδρομές φέτος στη Ρόδο

Λιγότερες μαθητικές εκδρομές φέτος στη Ρόδο

Λιγότερα από πέρσι φαίνεται να είναι τα σχολεία, που θα προτιμήσουν φέτος το νησί της Ρόδου για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης πενθήμερης σχολικής εκδρομής, αφού όπως αναφέρουν εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων […]

Λιγότερα από πέρσι φαίνεται να είναι τα σχολεία, που θα προτιμήσουν φέτος το νησί της Ρόδου για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης<...> πενθήμερης σχολικής εκδρομής, αφού όπως αναφέρουν εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων του νησιού, ο αριθμός των μαθητών, που θα επισκεφτούν τη Ρόδο στο διάστημα 10 – 20 Απριλίου θα είναι το πολύ 15.000.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ξεναγών Δωδεκανήσου κ. Α. Κολλιάδης, μιλώντας στη τοπική εφημερίδα `Ροδιακή`, επιβεβαίωσε τις προβλέψεις αυτές, καθώς και ο ίδιος είχε τις τελευταίες μέρες, επαφές και συζητήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες για το θέμα της εξυπηρέτησης των μαθητών. Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι κατά τους πράκτορες το γεγονός ότι οι μαθητές πιστεύουν ότι η Ρόδος δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο πια σαν προορισμός, ενώ πολλά είναι και τα προβλήματα που δημιουργούνται, στην εξυπηρέτηση από το συνωστισμό τόσων χιλιάδων ατόμων μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Από την άλλη, θα πρέπει να επισημανθεί ότι φέτος πολλά θα είναι τα σχολεία, που δεν θα πραγματοποιήσουν πενθήμερη εκδρομή εξαιτίας οικονομικών λόγων, ενώ ένας άλλος προορισμός, που θα προσελκύσει φέτος αρκετούς μαθητές Λυκείου, είναι αυτός των Χανίων Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024