Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΔιατεθειμένοι να κάνουν πολλά ταξίδια τη φετινή άνοιξη οι Αμερικάνοι

Διατεθειμένοι να κάνουν πολλά ταξίδια τη φετινή άνοιξη οι Αμερικάνοι

Σύμφωνα με έρευνα του Travel Industry Association of America (TIA) σχετικά με τις ταξιδιωτικές τάσεις των Αμερικάνων τη φετινή άνοιξη, αποκαλύφθηκε ότι οι Αμερικάνοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν περίπου 281 εκατ. […]

Σύμφωνα με έρευνα του Travel Industry Association of America (TIA) σχετικά με τις ταξιδιωτικές τάσεις των Αμερικάνων<...> τη φετινή άνοιξη, αποκαλύφθηκε ότι οι Αμερικάνοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν περίπου 281 εκατ. ταξίδια εντός του Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου, σημειώνοντας δηλαδή αύξηση, της τάξης του 1,2%, σε σχέση με τον περσινό αριθμό ταξιδίων, που είχε πραγματοποιηθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα.

“Θα είναι μια άνοιξη με αυξημένη ταξιδιωτική κίνηση για τους Αμερικάνους” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, κ. Suzanne Cook, η οποία μάλιστα πρόσθεσε ότι “οι Αμερικάνοι νιώθουν καλά με την οικονομία της χώρας και για αυτό νιώθουν καλά και με τα οικονομικά τους, με αποτέλεσμα να θέλουν να πραγματοποιήσουν πολλά ταξίδια τη φετινή άνοιξη”.

Ειδικότερα, όσον αφορά στα ταξίδια αναψυχής, οι Αμερικάνοι εκτιμάται ότι θα πραγματοποιήσουν τη φετινή άνοιξη περίπου 223 εκατ. προσωπικά ταξίδια, σημειώνοντας αύξηση 1%, σε σχέση με πέρσι. Αν και αυτή η αύξηση είναι μικρή σε σχέση με πέρσι, ωστόσο σε σχέση με την άνοιξη του 2003 παρατηρείται αύξηση 7% και περίπου 10%, σε σχέση με την άνοιξη του 2000.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά ταξίδια, οι προβλέψεις του Οργανισμού Τουρισμού της Αμερικής, κάνουν λόγο για αύξηση 2% τη φετινή άνοιξη, σε σχέση με πέρσι. Πιο συγκεκριμένα, οι Αμερικάνοι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν 47,1 εκατ. επαγγελματικά ταξίδια αυτή την άνοιξη, έναντι 46,1, που πραγματοποίησαν πέρσι. Παρόλα αυτά, όμως ο αριθμός των ταξιδίων, για επαγγελματικούς λόγους, που προτίθενται να πραγματοποιήσουν φέτος οι Αμερικάνοι παραμένει μικρότερος των 48,1 εκατ., που είχαν πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024