Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΘέσεις εργασίας σε σπουδαστές / μαθητές καλούνται να παράσχουν ξενοδοχειακές μονάδες της Αττικής

Θέσεις εργασίας σε σπουδαστές / μαθητές καλούνται να παράσχουν ξενοδοχειακές μονάδες της Αττικής

Αίτηση για την τοποθέτηση σπουδαστών στις ξενοδοχειακές μονάδες τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν οι πρώτοι την πρακτική τους άσκηση, καλούνται να υποβάλλουν οι ξενοδόχοι της Αττικής. Ειδικότερα, οι ξενοδοχειακές μονάδες της […]

Αίτηση για την τοποθέτηση σπουδαστών στις ξενοδοχειακές μονάδες τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν οι πρώτοι <...>την πρακτική τους άσκηση, καλούνται να υποβάλλουν οι ξενοδόχοι της Αττικής.

Ειδικότερα, οι ξενοδοχειακές μονάδες της Αττικής μπορούν να υποβάλλουν αίτηση προς τον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) για την τοποθέτηση σπουδαστών του οργανισμού στις μονάδες τους, οι οποίοι θα έχουν τις ακόλουθες ειδικότητες:

  • Ξενοδοχειακή / εστιατοριακή τέχνη
  • Μαγειρική τέχνη
  • Ζαχαροπλαστική τέχνη
  • Ειδικοί Ξεν/κων Υπηρεσιών και τροφοδοσίας
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις είναι η 1η Απριλίου 2005.

Ακόμα, οι ξενοδοχειακές μονάδες Αττικής, μπορούν να προσφέρουν θέσεις εργασίας και σε μαθητές των ΤΕΕ, που έχουν ολοκληρώσει τον Α` κύκλο των μαθημάτων τους και επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους, μέσω ενός προγράμματος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Να σημειωθεί ότι η πρακτική άσκηση, στο πλαίσιο της Μαθητείας, πραγματοποιείται στη βάση της σύναψης Συμφωνητικού Μαθητείας, ανάμεσα στον μαθητή και την επιχείρηση που τον υποδέχεται. Επίσης, οι θέσεις πρακτικής άσκησης, θα πρέπει να δοθούν μέσα σ` ένα εύλογο χρονικό διάστημα 4 μηνών, δεδομένου ότι η πρακτική άσκηση των μαθητών αρχίζει την 1η Ιουλίου 2005.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024