Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανανεώνει τον στόλο της η Iberia

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης του στόλου της η αεροπορική εταιρία Iberia<.>, παρέλαβε στις 10 Φεβρουαρίου 2000 το<...>

10ο Airbus 340, χωρητικότητας 250 θέσεων. Η ανανέωση του στόλου θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2000, και η Iberia πρόκειται να παραλάβει συνολικά 26 υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A-320 και A-340, προκειμένου να αντικαταστήσει τα παλαιότερα τύπου B 727 και DC10.
Το έτος 2003, η Iberia θα διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους με αεροσκάφη εξοπλισμένα σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας που θα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πολυάριθμων επιβατών της.
Στα πλαίσια της αναπτυξιακής της στρατηγικής, η Iberia προβλέπει να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων που πραγματοποιεί στην Ευρώπη, κατά 10%, μετά από μια ανάλογη αύξηση 16% της συχνότητας των πτήσεων της προς τη Λατινική Αμερική τον  περασμένο χρόνο.
Η Iberia είναι μέλος του συμμαχικού δικτύου oneworld, και ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρία που εισήγαγε το πρόγραμμα frequent flyer. Η εταιρία πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς την Βαρκελώνη και Μαδρίτη με υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus 320.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top