Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπαγγελματικές παρουσιάσεις και workshop στην Ελλάδα από τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού

Επαγγελματικές παρουσιάσεις και workshop στην Ελλάδα από τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού

Ο Ισπανικός Οργανισμός Τουρισμού οργανώνει επαγγελματικές παρουσιάσεις και workshop στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της παρουσίασης είναι να προβάλει τις ομορφιές μιας χώρας που κατά τα τελευταία χρόνια έγινε […]

Ο Ισπανικός Οργανισμός Τουρισμού οργανώνει επαγγελματικές παρουσιάσεις και workshop στην<...> Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της παρουσίασης είναι να προβάλει τις ομορφιές μιας χώρας που κατά τα τελευταία χρόνια έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και ιδανικός τόπος για συνέδρια και διεθνείς συνελεύσεις.
Στα δύο workshops έχουν έρθει από την Ισπανία για να συμμετάσχουν και να συναντήσουν Έλληνες tour operators, εκπρόσωποι από τους τουριστικούς οργανισμούς της Μαδρίτης, της Ανδαλουσίας, της Βαρκελώνης, το Γραφείο συνεδρίων και Επισκεπτών της Girona, τις πόλεις της Ισπανίας που έχουν ενταχθεί στον οργανισμό "World Heritage Cities", τα ξενοδοχεία Paradores, τον οργανωτή συνεδρίων Durante Organization κ.ά.
Σύμφωνα με τις στατιστικές της Παγκόσμιας Τουριστικής Οργάνωσης, η Ισπανία<.> είναι ένας από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Το 1999, την επισκέφθηκαν 76.391.883 άτομα. Από αυτά 51.771.783 ήταν τουρίστες οι οποίοι άφησαν ακαθάριστα έσοδα 13% περισσότερα από ότι τον προηγούμενο χρόνο. Ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασαν πάλι τον συνολικό πληθυσμό της Ισπανίας, ο οποίος είναι 39.000.000.
Ο τουρισμός αποτελεί την πρωταρχική πηγή εισοδήματος και υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ κράτους και ιδιωτικών οργανισμών ώστε να επιτυγχάνεται ύψιστο επίπεδο εξυπηρέτησης. Μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού μας διατίθεται για διαφήμιση και προβολή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024