Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕνισχύεται ο στόλος της Festival Cruises

Ενισχύεται ο στόλος της Festival Cruises

“European Vision” θα ονομαστεί το νέο πλοίο της Festival Cruises, το οποίο θα παραδοθεί από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l’ Atlantique τον Ιούνιο του 2001 και είναι το αποτέλεσμα […]

"European Vision" θα ονομαστεί το νέο πλοίο της Festival Cruises<.>, το οποίο θα παραδοθεί από<...> τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l' Atlantique τον Ιούνιο του 2001 και είναι το αποτέλεσμα του επενδυτικού προγράμματος του ενός δισ. δολαρίων που εφαρμόζει η εταιρία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή ενός ίδιου πλοίου το οποίο θα παραδοθεί τον Απρίλιο του 2002 και θα ονομαστεί "European Dream".
Με 750 καμπίνες το καθένα, τα δύο πλοία θα αποτελέσουν τα μεγαλύτερα που έχουν ενταχθεί στο στόλο της Festival, ο οποίος απαρτίζεται ήδη από 4 πλοία με την προσθήκη από το περασμένο καλοκαίρι του νεότευκτου Mistral.
"Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση της πρώτης ευρωπαϊκής εταιρίας κρουαζιέρων και θα θέλαμε αυτό να εκφραστεί στα ονόματα σε μερικών από τα πλοία του στόλου μας", δήλωσε ο πρόεδρος και chief executive officer της εταιρίας κ. Γιώργος Πουλίδης.
Το "European Vision" θα είναι το πρώτο πλοίο στο στόλο της εταιρίας το οποίο θα προσφέρει συνεδριακό, internet και virtual reality κέντρο, γκολφ και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους επιβάτες ένα πιο απολαυστικό ταξίδι. Το πλοίο επίσης θα διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες με ειδικό τμήμα για τα παιδιά, εξωτερικό εστιατόριο, ενώ θα υπάρχουν αναλογικά περισσότερες σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι. Ακόμη οι σχεδιαστές έχουν προβλέψει τη λειτουργία κέντρου υγείας και ομορφιάς όπου προσφέρεται επιστημονική φροντίδα, εναλλακτικό εστιατόριο, πανοραμική ντισκοτέκ, δύο αίθουσες θεάματος και γενικά άνετους χώρους με ζεστή ατμόσφαιρα.
Η διοίκηση της εταιρίας έχει ήδη συμφωνήσει με τα γαλλικά ναυπηγεία για ακόμη ένα ζεύγος κρουαζιερόπλοιων τα οποία θα παραδοθούν το ένα το 2003 και το άλλο το 2004. Θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν 2.000 επιβάτες το κάθε ένα και θα ανήκουν στην ίδια 'ευρωπαϊκή' οικογένεια με τα προηγούμενα πλοία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024