Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕλληνοτουρκική ημερίδα για τουριστική συνεργασία

Ελληνοτουρκική ημερίδα για τουριστική συνεργασία

Σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδος και της Τουρκίας θα συναντηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που οργανώνει το Skal Aθηνών με θέμα τη […]

Σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδος και της Τουρκίας θα συναντηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο<...> Royal Olympic στην Αθήνα στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που οργανώνει το Skal<.> Aθηνών με θέμα τη φιλική συνεργασία "SKAL Eλλάδας – Τουρκίας"
Τα μέλη του διεθνούς Skal Toυρκίας, 35 συνολικά επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα θα έχουν επαφές με Έλληνες συναδέλφους τους, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που διανοίγονται με τη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών.
Στη διάρκεια της ημερίδας θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΟΤ και διευθυντής του Skal Aθήνας, Γιάννης Στεφανίδης, εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ, του ΗΑΤΤΑ, των εφοπλιστών, των ξενοδόχων.
Οι Τούρκοι και οι Έλληνες επιχειρηματίες θα επισκεφθούν στις 19 Φεβρουαρίου τη Σύρο, και το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθούν σε επίσημο δείπνο που παραχωρεί προς τιμή τους ο ΕΟΤ στην Αθήνα. Στις 20 Φεβρουαρίου θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μουσικής και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Κωνσταντινούπολη.
Τα μέλη της τούρκικης αποστολής προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα, τη Σμύρνη, την Προύσα (Bursa), την Αλικαρνασσό (Bodrum), την Αττάλεια (Antalya), το Κουσάντασι και άλλες περιοχές της Τουρκίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024