Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ελληνοτουρκική ημερίδα για τουριστική συνεργασία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδος και της Τουρκίας θα συναντηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο<...> Royal Olympic στην Αθήνα στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που οργανώνει το Skal<.>

Aθηνών με θέμα τη φιλική συνεργασία "SKAL Eλλάδας - Τουρκίας"
Τα μέλη του διεθνούς Skal Toυρκίας, 35 συνολικά επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα θα έχουν επαφές με Έλληνες συναδέλφους τους, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που διανοίγονται με τη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών.
Στη διάρκεια της ημερίδας θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΟΤ και διευθυντής του Skal Aθήνας, Γιάννης Στεφανίδης, εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ, του ΗΑΤΤΑ, των εφοπλιστών, των ξενοδόχων.
Οι Τούρκοι και οι Έλληνες επιχειρηματίες θα επισκεφθούν στις 19 Φεβρουαρίου τη Σύρο, και το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθούν σε επίσημο δείπνο που παραχωρεί προς τιμή τους ο ΕΟΤ στην Αθήνα. Στις 20 Φεβρουαρίου θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μουσικής και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Κωνσταντινούπολη.
Τα μέλη της τούρκικης αποστολής προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα, τη Σμύρνη, την Προύσα (Bursa), την Αλικαρνασσό (Bodrum), την Αττάλεια (Antalya), το Κουσάντασι και άλλες περιοχές της Τουρκίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top