Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑλλαγές προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών

Αλλαγές προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών

Την παραίτηση του υπέβαλε χτες ο κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, τόσο από την θέση του Προέδρουτου Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, όσο και από τις θέσεις του Αντιπροέδρου, Μέλους του Διοικητικού […]

Την παραίτηση του υπέβαλε χτες ο κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, τόσο από την θέση του Προέδρου<...>του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, όσο και από τις θέσεις του Αντιπροέδρου, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Τράπεζας.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση του αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το τελευταίο διάστημα έχω γίνει αποδέκτης πολλαπλών επιθέσεων. Οι επιθέσεις αυτές είχαν ως κεντρική κατεύθυνση τους οργανισμούς, στους οποίους είχα αφιερώσει τις επαγγελματικές μου δυνάμεις τα τελευταία χρόνια, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξή τους.

Σεβόμενος πρώτα από όλα τους οργανισμούς, αυτούς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, απεφάσισα να υποβάλω τις παραιτήσεις μου:

  1. από τη θέση του Προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών, ενημερώνοντας σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αρμόδιους Υπουργούς και
  2. από τις θέσεις του Αντιπροέδρου, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Τράπεζας.

Εύχομαι στους οργανισμούς στους οποίους υπηρέτησα να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους”.

Ακολουθώντας τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις στον κυπριακό αερομεταφορέα, το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας διόρισε χτες το απόγευμα τον νέο Πρόεδρο, τον νέο Αντιπρόεδρο και τα νέα δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Έτσι, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου διορίστηκε ο κ. Λάζαρος Σαββίδης, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών. Αντιπρόεδρος ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Φρίξος Σαββίδης, και μέλη οι κ.κ. Ανδρέας Τρόκκος, του Γραφείου Προγραμματισμού και Τάκης Φέκκος, επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΗΚ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024