Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αλλαγές προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Μάρτιος 2005, 00:00

Την παραίτηση του υπέβαλε χτες ο κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, τόσο από την θέση του Προέδρου<...>

του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, όσο και από τις θέσεις του Αντιπροέδρου, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Τράπεζας.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση του αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το τελευταίο διάστημα έχω γίνει αποδέκτης πολλαπλών επιθέσεων. Οι επιθέσεις αυτές είχαν ως κεντρική κατεύθυνση τους οργανισμούς, στους οποίους είχα αφιερώσει τις επαγγελματικές μου δυνάμεις τα τελευταία χρόνια, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξή τους.

Σεβόμενος πρώτα από όλα τους οργανισμούς, αυτούς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, απεφάσισα να υποβάλω τις παραιτήσεις μου:

  1. από τη θέση του Προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών, ενημερώνοντας σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αρμόδιους Υπουργούς και
  2. από τις θέσεις του Αντιπροέδρου, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Τράπεζας.

Εύχομαι στους οργανισμούς στους οποίους υπηρέτησα να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους”.

Ακολουθώντας τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις στον κυπριακό αερομεταφορέα, το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας διόρισε χτες το απόγευμα τον νέο Πρόεδρο, τον νέο Αντιπρόεδρο και τα νέα δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Έτσι, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου διορίστηκε ο κ. Λάζαρος Σαββίδης, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών. Αντιπρόεδρος ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Φρίξος Σαββίδης, και μέλη οι κ.κ. Ανδρέας Τρόκκος, του Γραφείου Προγραμματισμού και Τάκης Φέκκος, επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΗΚ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top