Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το Mega Fam Trip

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το Mega Fam Trip

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Ολοκληρώθηκε χθες το Mega Fam Trip, που οργάνωσε η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού και την Thai Airways, προσκαλώντας 1.000 δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες από όλες τις αγορές της…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Ολοκληρώθηκε χθες το Mega Fam Trip, που οργάνωσε η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης<...>, σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού και την Thai Airways, προσκαλώντας 1.000 δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες από όλες τις αγορές της, με στόχο την ενημέρωσή τους για τη ζωή στη χώρα, η οποία κυλά σε κανονικούς ρυθμούς μετά το φονικό `τσουνάμι`.

Το πολύ καλά οργανωμένο ταξίδι χωρίστηκε σε δύο ομάδες, οι οποίες, ακολουθώντας το αντίθετο πρόγραμμα, συναντήθηκαν στο νησί Phuket, γνωστό τουριστικό προορισμό, που κτυπήθηκε από το `τσουνάμι`. Εκεί, στις 5 Μαρτίου, η πρόεδρος του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Juthamas Siriwan χαιρέτησε τους προσκεκλημένους και ανακοίνωσε τα σχέδια ανάκαμψης της τουριστικής κίνησης. Παραδεχόμενη τις καταστροφικές συνέπειες του `τσουνάμι`, τόνισε ότι “η καταστροφή αυτή είχε και θετικές συνέπειες. Το `τσουνάμι` άφησε πίσω του καθαρότερα νερά, λόγω της μεγάλης ανάμειξης των υδάτων του ωκεανού. Η χώρα υποδέχεται και εξυπηρετεί τους τουρίστες με τον ίδιο τρόπο, όπως και πριν το `τσουνάμι`”.

Στη φωτογραφία μας διακρίνεται η παραλία του Phuket η οποία, τις μέρες με το `τσουνάμι`, εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια, πλημμυρισμένη με νερά, που κάλυπταν το τριώροφο κτίριο. Ορισμένα παραλιακά κτίρια, ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης, χωρίς όμως να δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινή ζωή των τουριστών. Είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι όσο και καταστροφικό, βίαιο και γρήγορο και αν ήταν το `τσουνάμι`, η επίδρασή του στην τουριστική ζωή του τόπου εξασθένισε με την ίδια ταχύτητα. Ο τουρίστας είναι ασφαλής. Η περιοχή του Phuket και του Krabi (των περιοχών με τον μεγαλύτερο τουρισμό), αλλά και όλης της Ταϊλάνδης προσφέρει αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά είπε η κ. Juthamas Siriwan, στηριζόμενη στην ανακοίνωση που είχε ήδη κάνει η Ταϊλανδική Κυβέρνηση, Μπορείτε να βοηθήσετε την περιοχή με το να την επισκεφτείτε.

“Αυτοί, λοιπόν, που νοιάζονται για τις κτυπημένες περιοχές”, συνέχισε η κ. Siriwan, “πρέπει να προσπαθήσουν να τις επισκεφθούν και να δείξουν την υποστήριξή τους για την πλήρη ανάκαμψη. Καθένας πρέπει να παροτρύνει τον κόσμο να έρθει σ` αυτόν τον φυσικό παράδεισο. Οι περισσότερες περιοχές είναι σε πλήρη λειτουργία. Όλες οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως μικρά καταστήματα, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και σκαφών, σχολές κατάδυσης, ξεναγοί, εστιατόρια κτλ, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κανονικά, βασιζόμενες στην παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη φιλοξενία η οποία έχει κάνει τη χώρα γνωστό τουριστικό προορισμό και της έχει δώσει μια θέση μέσα στο παγκόσμιο top ten των τουριστικών προορισμών”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024