Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠουλήθηκε κατά το ήμισυ η G.A. Ferries

Πουλήθηκε κατά το ήμισυ η G.A. Ferries

Την συμφωνία απόκτησης του 46% των μετοχών της Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. ανακοίνωσε η Minoan Flying Dolphins A.N.E. Η Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. είναι ιδιοκτήτρια 8 ναυτιλιακών εταιριών συμφερόντων τη […]

Την συμφωνία απόκτησης του 46% των μετοχών της Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. ανακοίνωσε η<...> Minoan<.> Flying Dolphins A.N.E.
Η Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. είναι ιδιοκτήτρια 8 ναυτιλιακών εταιριών συμφερόντων τη οικογένειας του εφοπλιστή κ. Γεράσιμου Αγούδημου, από τις οποίες οι 6 δραστηριοποιούνται με ισάριθμα πλοία στις Γραμμές της Ακτοπλοϊας χρησιμοποιώντας το εμπορικό σήμα G.A. Ferries.
Η Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. θα συνεχίσει την αυτόνομη επιχειρηματική της δραστηριότητα χρησιμοποιώντας το εμπορικό σήμα G.A. Ferries με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των θαλάσσιων συγκοινωνιακών αναγκών της χώρας, αλλά και την διερεύνηση και αξιοποίηση των επιχειρηματικών προοπτικών, οι οποίες διανοίγονται στον εθνικό χώρο, αλλά και στον διεθνή, τόσο εντός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και εκτός αυτής.
Η Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. έχει συμφωνήσει την αγορά ενός ταχύπλοου monohull νέας τεχνολογίας, το οποίο θα παραλάβει στις αρχές της άνοιξης, ενώ έχει παραγγείλει και ένα νεοναυπηγούμενο πλοίο μήκους 160 μέτρων.
Στα σχέδια της εταιρίας είναι και η εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών προς διαπραγμάτευση.
Στην Γ.Α. Ακτοπλοϊκής Ναυτιλιακής Α.Ε. ανήκουν τα F/B's Μιλένα, Νταλιάνα, Ρομίλντα, Δημητρούλα, Μαρίνα, Ροδάνθη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024