Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκίνησαν οι κρουαζιέρες της Louis Hellenic Cruises

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάρτιος 2005, 00:00

Με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης των δραστηριοτήτων της νέας εταιρίας κρουαζιέρων Louis Hellenic Cruises,<...>

πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, την περασμένη εβδομάδα, εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο `The Emerald` στο λιμάνι του Πειραιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής πολιτικής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Γεώργιος Βλάχος, Βουλευτές, Κυβερνητικοί εκπρόσωποι, φορείς του Ελληνικού Τουρισμού και της Ναυτιλίας, καθώς και πλήθος από φίλους και συνεργάτες του Ομίλου Λούης.

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Φωτεινόπουλος. Στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, χαιρετισμό ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis κ. Κωστάκης Λοΐζου, ο κ. Γιώργος Σταθόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Louis Hellenic Cruises και ο κ. Γιώργος Παλιούρας, Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας για την Ελληνική Αγορά. Την εκδήλωση προλόγισε ο καπετάνιος του πλοίου, κ. Αντώνιος Ψυλλάκης.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Λούης, κ. Κωστάκης Λοΐζου ανέφερε χαρακτηριστικά “Πιστεύουμε στην Ελληνική κρουαζιέρα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την επαναφέρουμε και πάλι εκεί που της αξίζει: στην κορυφή! Γι` αυτό χρειαζόμαστε την βοήθεια, στήριξη και κατανόηση όλων σας. Εκείνο που εμείς σας υποσχόμεθα είναι ότι με απόλυτη ευθύνη, ήθος, επαγγελματισμό και συνέπεια θα εργαστούμε σκληρά για να το επιτύχουμε”.

Παράλληλα, ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε ότι “Στρατηγική εμπορική απόφαση της εταιρίας είναι να μη δημιουργήσει δικά της γραφεία υποστήριξης στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού και να αφήσει ελεύθερο το πεδίο στους Έλληνες διοργανωτές ταξιδίων, με εξειδίκευση στον εισερχόμενο τουρισμό, να επεκταθούν
εγκαινιάζοντας μια μορφή συνεργασίας που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν”
.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη των δραστηριοτήτων της Louis Hellenic Cruises, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελληνική Κρουαζιέρα ευρύτερα, καθότι η δραστηριοποίησή της αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αύξηση της τουριστικής κίνησης του Πειραιά.

Στελεχωμένη με διακεκριμένα στελέχη του τουριστικού κλάδου με μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά της κρουαζιέρας, διατηρώντας στενές σχέσεις συνεργασίας με τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς του κόσμου και εστιάζοντας στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο τουριστικό κοινό, η Louis Hellenic Cruises αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην προσέλευση επισκεπτών, αλλά και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελληνική Πρωτεύουσα και τα Ελληνικά νησιά.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Louis Hellenic Cruises με το `The Emerald`, αλλά και με τα `Καλυψώ`, `Ιθάκη` και `Perla` εκτελεί 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top