Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣύναψη αεροπορικών συμφωνιών με Κίνα, Ρωσία και Η.Π.Α. επιθυμεί η Ε.Ε.

Σύναψη αεροπορικών συμφωνιών με Κίνα, Ρωσία και Η.Π.Α. επιθυμεί η Ε.Ε.

Τη σύναψη αεροπορικών συμφωνιών με τις χώρες της Κίνας, της Ρωσίας, αλλά και των Η.Π.Α., προκειμένου να πετύχει την δημιουργία ενός καθεστώτος `ανοικτών αιθέρων`, επιθυμεί και επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση. […]

Τη σύναψη αεροπορικών συμφωνιών με τις χώρες της Κίνας, της Ρωσίας, αλλά και των Η.Π.Α.,<...> προκειμένου να πετύχει την δημιουργία ενός καθεστώτος `ανοικτών αιθέρων`, επιθυμεί και επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό, ο επίτροπος Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Ζακ Μπαρό, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, ζήτησε προχτές από τα 25 κράτη – μέλη της Ε.Ε. να εγκρίνουν την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Κίνα και τη Ρωσία.

Παράλληλα, ο κ. Μπαρό ανακοίνωσε προχτές ότι “η Ε.Ε. προσανατολίζεται στην σύναψη νέων αεροπορικών συμφωνιών και με τις ΗΠΑ, δηλώνοντας μάλιστα ότι “αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον την επόμενη εβδομάδα για τη διεξαγωγή σχετικών συνομιλιών”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024