Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υπαναχωρεί η Ολυμπιακή για την κατάργηση του δρομολογίου Αθήνας-Μελβούρνης

Γιώργος Παπαδόπουλος - 16 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Σε (προσωρινή;) υπαναχώρηση από τη θέση της να διακόψει τις πτήσεις της από και προς τη Μελβούρνη<.> προχώρησε η διοίκηση της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας, μετά από<...>

τις αντιδράσεις στην Ελλάδα και των ομογενών στην Αυστραλία.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προχθές ο διευθύνων σύμβουλος της Ο.Α. κ. Rod Lynch τονίζοντας ότι "δεν είμαι Έλληνας και δεν λειτουργώ συναισθηματικά", ανέφερε ότι σε έναν από τους δύο προορισμούς της Ο.Α. -Μελβούρνη και Σίδνεϊ- η πτήση θα σταματήσει και η απόφαση θα ληφθεί πριν από τις 27 Μαρτίου 2000.
Ο κ. Lynch μίλησε πάλι για την κακή κατάσταση που βρίσκεται η Ολυμπιακή Αεροπορία και υποστήριξε ότι η ζημιά για την Αυστραλία φτάνει τα 7 δισ. δραχμές ετησίως.
Σε άλλα σημεία της ομιλίας του ο κ. Lynch ανέφερε τα εξής:

ως το 2003 θα πωληθούν 17 αεροσκάφη και θα αγοραστούν 15 νέα
από 27 Μαρτίου θα γίνονται τρεις καθημερινές πτήσεις για το Λονδίνο από την Αθήνα και μία απευθείας από Θεσσαλονίκη για Gatwick
μέσα στο 2000 θα γίνει αύξηση προσωπικού κατά 500 άτομα

Ακόμη, ανήγγειλε δρομολόγια για Τεχεράνη, Βεγγάζη και Μάντσεστερ, ενώ όσον αφορά στο ποσοστό συνέπειας των πτήσεων της Ο.Α., ο κ. Lynch είπε ότι αυξήθηκε στο 81%.
Εν τω μεταξύ ο διευθύνων σύμβουλος της Ο.Α. κ. Lynch θα συναντηθεί σήμερα με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας καθώς και με αντιπροσωπία των πιλότων και των φροντιστών για να συζητηθεί το θέμα της κατάργησης του δρομολογίου Αθήνας-Μελβούρνης.
Επιπλέον, συσπειρώνονται οι ομογενείς της Αυστραλίας και στέλνουν αντιπροσωπεία τους στην Αθήνα για να πιέσουν τη διοίκηση της Ολυμπιακής. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Ομογενειακών MME Ωκεανίας, μέλη από το προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Ωκεανίας, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτόρων και άλλοι ομογενείς διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση της Ο.Α. που πλήττει την περιοχή με τους περισσότερους Έλληνες της διασποράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top