Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠλησιάζει το εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την Ασία

Πλησιάζει το εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την Ασία

Βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και οι προετοιμασίες για το εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την τουριστική αγορά της Ασίας προχωράνε με γοργούς ρυθμούς. Η διεθνής έκθεση ITA-International Tourism Asia ’99, […]

Βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και οι προετοιμασίες για το εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την τουριστική αγορά της Ασίας προχωράνε με γοργούς ρυθμούς. Η διεθνής έκθεση ITA<.>-International Tourism Asia '99, που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά φέτος, θα φέρει για πρώτη φορά σε επαφή την παγκόσμια τουριστική αγορά με την αγορά των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου 1999, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του Χόνγκ Κόνγκ.
Μόλις εχθές υπογράφηκε η σχετική συμφωνία και ο βασικός χορηγός των αερομεταφορών και υποστηρικτής της έκθεσης θα είναι η αεροπορική εταιρία Cathay Pacific Airways, η οποία είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld στην οποία επίσης συμμετέχουν οι American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, και Qantas Airways, ενώ πρόσφατα έχουν προσχωρήσει και οι εταιρίες Finnair, Iberia και Lan Chile. Η Cathay Pacific εξυπηρετεί 47 πόλεις σε 28 χώρες.
Η ITA ’99 οργανώνεται από κοινού, από την βρετανική εταιρία οργάνωσης εκθέσεων Miller Freeman και τον οργανωτή της ITB Βερολίνου, Messe Berlin.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024