Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία με ελληνικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες εξετάζει η Iberia

Συνεργασία με ελληνικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες εξετάζει η Iberia

Στο δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τις εταιρίες Aegean Airlines, Air Greece και Cronus βρίσκεται ο εθνικός αερομεταφορέας της Ισπανίας Iberia. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της εταιρίας […]

Στο δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τις εταιρίες<...> Aegean Airlines, Air Greece και Cronus βρίσκεται ο εθνικός αερομεταφορέας της Ισπανίας Iberia<.>.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Αntonio Medina, η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί το Μάρτιο και θα αφορά στην μεταφορά των επιβατών της Iberia από την Αθήνα σε προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας. Η συμφωνία θα συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμολόγιο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης τουριστικής πολιτικής της εταιρίας. Δεν αποκλείεται όμως η Iberia από το 2001 να δρομολογήσει η ίδια απευθείας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη αυξάνοντας έτσι την παρουσία της στην Ελλάδα.
"Διαλέξαμε τις συγκεκριμένες εταιρίες και όχι την Ολυμπιακή Αεροπορία, καθώς έχουν ως βάση τους το Ανατολικό Αεροδρόμιο των Αθηνών, εκεί δηλαδή που προσγειώνονται και τα αεροπλάνα από την Ισπανία", επεσήμανε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο υπεύθυνος της Iberia στην Ελλάδα, Αntonio Medina και πρόσθεσε ότι, "όσον αφορά, τον στόχο μας, για την απευθείας δρομολόγηση της πτήσης, από την Ισπανία στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, αυτόν τον χρόνο τουλάχιστον δεν προβλέπεται να υλοποιηθεί".
Σημειώνεται, ότι η ισπανική αεροπορική εταιρία Iberia, παρέλαβε στις 10 Φεβρουαρίου το δέκατο Airbus 340, χωρητικότητας 250 θέσεων, ενώ εντός του 2000, πρόκειται να εντάξει στο στόλο της συνολικά 26 υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A-320 και Airbus A-340, προκειμένου να αντικαταστήσει τα παλαιά της αεροσκάφη. Στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας, η Iberia προβλέπει να αυξήσει κατά 10% τη συχνότητα των πτήσεων που πραγματοποιεί στην Ευρώπη (μετά από αύξηση 16% της συχνότητας των πτήσεων προς την Λατινική Αμερική τον περασμένο χρόνο).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024