Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH Philoxenia θα συμμετέχει στην EMITT

H Philoxenia θα συμμετέχει στην EMITT

Στην Διεθνή Έκθεση Ταξιδιού και Τουρισμού για την Ανατολική Μεσόγειο, ΕΜΙΤΤ 2000, που πραγματοποιείται από αύριο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, θα συμμετάσχει η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που […]

Στην Διεθνή Έκθεση Ταξιδιού και Τουρισμού για την Ανατολική Μεσόγειο, ΕΜΙΤΤ 2000, που πραγματοποιείται <...> από αύριο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, θα συμμετάσχει η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που οργανώνει η "Ελληνικές Εκθέσεις – Helexpo<.>". Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή της Philoxenia<.> στην τουρκική έκθεση και εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρούμενης ανάπτυξης τουριστικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Στόχος της αποτελεί η προβολή τόσο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, όσο και της ίδιας της διεθνούς έκθεσης τουρισμού, που πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
Η East Mediterranean International Travel and Tourism Exhibition – EMITT θα είναι κατά τις πρώτες δυόμισι ημέρες της λειτουργίας της ανοικτή μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες. Παράλληλα προς την έκθεση<.>, διοργανώνεται διεθνές πρόγραμμα αγοραστών, στο οποίο εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 επιλεγμένοι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύναψη συμφωνιών αγοράς τουριστικών "πακέτων". Στην προηγούμενη διοργάνωση της ΕΜΙΤΤ συμμετείχαν 400 εκθετών από 36 χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024