Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

H Philoxenia θα συμμετέχει στην EMITT

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Στην Διεθνή Έκθεση Ταξιδιού και Τουρισμού για την Ανατολική Μεσόγειο, ΕΜΙΤΤ 2000, που πραγματοποιείται <...> από αύριο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, θα συμμετάσχει η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που οργανώνει η "Ελληνικές Εκθέσεις - Helexpo<.>". Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή της Philoxenia<.>

στην τουρκική έκθεση και εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρούμενης ανάπτυξης τουριστικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Στόχος της αποτελεί η προβολή τόσο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, όσο και της ίδιας της διεθνούς έκθεσης τουρισμού, που πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
Η East Mediterranean International Travel and Tourism Exhibition - EMITT θα είναι κατά τις πρώτες δυόμισι ημέρες της λειτουργίας της ανοικτή μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες. Παράλληλα προς την

έκθεση<.>

, διοργανώνεται διεθνές πρόγραμμα αγοραστών, στο οποίο εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 επιλεγμένοι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύναψη συμφωνιών αγοράς τουριστικών "πακέτων". Στην προηγούμενη διοργάνωση της ΕΜΙΤΤ συμμετείχαν 400 εκθετών από 36 χώρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top