Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΔημοσιεύτηκαν χτες τα στοιχεία των προγραμματισμένων σχολικών εκδρομών

Δημοσιεύτηκαν χτες τα στοιχεία των προγραμματισμένων σχολικών εκδρομών

Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε χτες, Πέμπτη 17 Μαρτίου, στα Υπουργεία Δημοσίας Τάξης, Μεταφορών, Εμπορικής Ναυτιλίας,καθώς και σε όλες τις Περιφερειακές και Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας όλα τα συγκεντρωθέντα στοιχεία, που […]

Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε χτες, Πέμπτη 17 Μαρτίου, στα Υπουργεία Δημοσίας Τάξης, Μεταφορών, Εμπορικής Ναυτιλίας,<...>καθώς και σε όλες τις Περιφερειακές και Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας όλα τα συγκεντρωθέντα στοιχεία, που αφορούν στις σχολικές εκδρομές (μετακινήσεις σχολείων και τάξεων κατά μεταφορικό μέσο και ημέρα μετακίνησης, στοιχεία διαμονής κ.λ.π.).

Με την ευκαιρία αυτή και αφού ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλός επικοινώνησε με τους αρμόδιους Υπουργούς, δήλωσε ότι “η προσπάθεια αυτή, που για πρώτη φορά υλοποιείται από το ΥΠΕΠΘ, έχει σκοπό να δραστηριοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ώστε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, να εξασφαλισθούν υπέρ όλων των μαθητών – εκδρομέων, όλων των σχολείων της χώρας, ασφαλέστερες μετακινήσεις και ποιοτικότερη διαμονή και ψυχαγωγία. “Δίνουμε, λοιπόν”, κατέληξε, “στη δημοσιότητα τα συγκεντρωτικά μέχρι σήμερα στοιχεία, που αφορούν στον αριθμό μετακινούμενων μαθητών και σχολικών μονάδων ανά ημέρα μετακίνησης και μεταφορικό μέσο, μαζί με το σχετικό συνολικό διάγραμμα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024