Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μεγάλα συνέδρια για το Frei SA

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Μάιος 1999, 00:00

Ο συνεδριακός-τουριστικός όμιλος Frei SA ανέλαβε για την Ελλάδα τη διοργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας στην Ευρώπη με την επωνυμία EFFORT. Το συγκεκριμένο συνέδριο<.>

που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το 2001, πρόκειται να συγκεντρώσει 7.000 συνέδρους, ενώ συνολικά θα φιλοξενηθούν 10.000 άτομα.
Επίσης, μεταξύ των άλλων ο όμιλος Frei έχει αναλάβει τη διενέργεια του Μεσογειακού Συνεδρίου Καρδιολογίας, δυναμικότητας 2.000 ατόμων στην πρωτεύουσα της Συρίας, τη Δαμασκό, τον προσεχή Οκτώβριο. Η εταιρία θα διοργανώσει την ίδια εκδήλωση το 2000 στο Μαρόκο και το 2001 στο Μόντε Κάρλο.
Η πρόεδρος του Frei και παράλληλα πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ), κ. Γκαργάσουλα, θεωρεί ως επιτακτική ανάγκη την κατασκευή συνεδριακού κέντρου στην Αθήνα, αφού σε ετήσια βάση, οι ετήσιες απώλειες των τουριστικών επιχειρήσεων της Αττικής ξεπερνούν τουλάχιστον τα 150 δισ. δραχμές, ενώ η Ελλάδα παραμένει ουραγός στη διοργάνωση συνεδρίων στην Ευρώπη καλύπτοντας μόνο το 0.8% της πανευρωπαϊκής αγοράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top