Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣε λειτουργία η υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων της easyCruise

Σε λειτουργία η υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων της easyCruise

Για το πρώτο του ταξίδι αναχωρεί στις 6 Μαΐου 2005 το ανακαινισμένο πλοίο της easyCruise.com, ενώ η υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων της εταιρίας είναι ήδη σε λειτουργία προς εξυπηρέτηση του επιβατικού […]

Για το πρώτο του ταξίδι αναχωρεί στις 6 Μαΐου 2005 το ανακαινισμένο πλοίο της easyCruise.com,<...> ενώ η υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων της εταιρίας είναι ήδη σε λειτουργία προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Οι οn-line κρατήσεις, 24 ώρες το 24ωρο, η απλοποίηση των διαδικασιών, η ευελιξία και οι προσιτές τιμές είναι τα κοινά χαρακτηριστικά της easyCruise.com με τις υπόλοιπες εταιρίες του Ομίλου της easyGroup, ενώ “η ιδέα είναι” κατά τον ιδρυτή της easyCruise κ. Στέλιο Χατζηιωάννου, ριζοσπαστικά απλή και στοχεύει να κάνει την κρουαζιέρα σε 7 μοναδικούς προορισμούς της Κυανής Ακτής και της Ιταλικής Ριβιέρας μια προσιτή πολυτέλεια για τους Έλληνες 18 έως 40+ ετών.

Οι κρουαζιέρες θα συνεχιστούν για όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έως και τις 15 Οκτωβρίου 2005, ενώ ο επιβάτης μπορεί να επιλέξει τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης του ελεύθερα με μοναδικό περιορισμό να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις πάνω στο πλοίο.

Όπως άλλωστε, δήλωσε σε χτεσινή συνέντευξη τύπου, ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου “η easyCruise αντιπροσωπεύει έναν ευέλικτο τρόπο διακοπών για τους σύγχρονους ταξιδιώτες που θέλουν να ταξιδέψουν σε μια από τις πιο γοητευτικές περιοχές του κόσμου, κρατώντας παράλληλα το κόστος σε προσιτό επίπεδο”.

“Η easyCruise, κατά τον κ. Χατζηιωάννου, “αλλάζει τους κανόνες και εισάγει 4 καινοτομίες στο χώρο της κρουαζιέρας, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

  • Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι τις νύχτες
  • Προωθεί την πώληση μέσω Internet
  • Κρατά τη δαπάνη ανά επιβάτη χαμηλή
  • Λέει όχι στις κρουαζιέρες πακέτο”
  • .

    Το δρομολόγιο του easyCruiseOne

    Οι 7 σταθμοί που επισκέπτεται το easyCruiseOne αποτελούν σταθερό πόλο έλξης για το διεθνές jet set. Για το λόγο αυτό, σε αντίθεση με την παγιωμένη αντίληψη που θέλει τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων να περνούν τα βράδια τους πάνω στο πλοίο, η easyCruise.com επιδιώκει οι ταξιδιώτες που θα την επιλέξουν να έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για νυχτερινή διασκέδαση εκτός πλοίου. Έτσι, οι μετακινήσεις του easyCruiseOne από λιμάνι σε λιμάνι γίνονται κατά τη διάρκεια της αυγής, αφού το καράβι θα φεύγει γύρω στις 05.00 και θα ταξιδεύει για 5-8 ώρες περίπου. Επίσης, το ταξίδι με το easyCruiseOne μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας εξυπηρετεί τον επιβάτη, ως εξής:

    • Παρασκευή – Νίκαια (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Νίκαια)
    • Σάββατο – Κάννες (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Νίκαια)
    • Κυριακή – St. Tropez (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Νίκαια)
    • Δευτέρα – Μονακό (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Νίκαια)
    • Τρίτη – Γένοβα (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Γένοβα)
    • Τετάρτη – Πορτοφίνο (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Γένοβα)
    • Πέμπτη – Imperia για San Remo (πλησιέστερο αεροδρόμιο: Γένοβα)

    easyCruiseOne: Το πλοίο

    Το προσφάτως ανακαινισμένο πλοίο easyCruiseOne θα μεταφέρει 170 επιβάτες και ένα 54μελές πλήρωμα. Στα έξι καταστρώματα του πλοίου βρίσκονται το ιταλικό Caffe Ritazza, το American – Style Sports Bar και ένα Tapas Bar με live DJ. Στη γέφυρα του πλοίου υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο Jacuzzi, χωρητικότητας έξι ατόμων. Τρόφιμα και ποτά θα διατίθενται a la carte. Οι πλήρεις επιλογές των Menu θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο easyCruise.com.

    Μετά την 6μηνη πλήρη ανακαίνιση του πλοίου, οι καμπίνες έχουν μινιμαλιστικό ύφος διακόσμησης και κάποια στοιχεία σε πορτοκαλί χρώμα, το χρώμα κατατεθέν των επιχειρήσεων του Ομίλου easyGroup. Είναι διαθέσιμες σε τρεις κατηγορίες: 72 δίκλινες, 6 τετράκλινες και 4 σουίτες, οι οποίες έχουν και μπαλκόνι. Κατά την επιβίβαση, οι καμπίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με σεντόνια, πετσέτες και είδη προσωπικής υγιεινής. Για τους επιβάτες που επιθυμούν υπηρεσία room service κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, υπάρχει πρόσθετο κόστος το οποίο καταβάλλεται κατά την επιβίβαση.

    Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
    Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

    Ετικέτες
    19/04/2024
    18/04/2024
    17/04/2024
    16/04/2024
    15/04/2024
    12/04/2024