Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΑΣΕΝΤ: Υπάρχει Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας;

ΠΑΣΕΝΤ: Υπάρχει Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας;

“Ιδιώτης στον οποίο η ΔΑΝΕ όφειλε 33.000 ευρώ, οδήγησε στον πλειστηριασμό δύο ακίνητα, που διέθετε η εταιρία του Πειραιά, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματά του”, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στην Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ)….

“Ιδιώτης στον οποίο η ΔΑΝΕ όφειλε 33.000 ευρώ, οδήγησε στον πλειστηριασμό δύο ακίνητα,<...> που διέθετε η εταιρία του Πειραιά, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματά του”, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στην Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε χτεσινή του ανακοίνωση ο ΠΑΣΕΝΤ, “δύο γραφεία της ΔΑΝΕ στην Ακτή Μιαούλη 33 και Ακτή Μιαούλη 41 εκποιήθηκαν έναντι συνολικά 1.300.000 ευρώ, προκειμένου να εξυπηρετηθεί χρέος 33.000 ευρώ”. Ενώ, στη συνέχεια αναφέρει ότι “είναι φανερό πλέον ότι η ΑΝΕΚ, που κατέχει το πακέτο μετοχών και ρυθμίζει τις τύχες της ΔΑΝΕ, την οδηγεί στο θάνατο.

Από την άλλη, οι υπάλληλοι στη ΔΑΝΕ (Ρόδο και Πειραιά) καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να εισπράξουν όσα τους οφείλει η εταιρία. “Προσκρούουν, όμως”, κατά τον ΠΑΣΕΝΤ “στους ανευθυνοϋπεύθυνους μιας εταιρίας – φάντασμα, η οποία στην ουσία έχει προ καιρού πάψει να λειτουργεί και τα τρία πλοία της μένουν αγκυροβολημένα”.

Ο ΠΑΣΕΝΤ και οι εργαζόμενοι πάντως υπογραμμίζουν ότι “η εταιρία αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει γραφεία, ενώ από το νόμο είναι υποχρεωμένη να διαθέσει χώρο, στον οποίο θα είναι εγκατεστημένοι οι υπάλληλοί της”.

Ωστόσο, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο ΠΑΣΕΝΤ μαζί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ζήτησαν κατ` επανάληψη συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας για να συζητήσουν το θέμα, όμως, όπως αναφέρουν “αυτός θυμάται τις συνδικαλιστικές οργανώσεις μόνο όταν είναι στην αντιπολίτευση”. Έτσι, ο Σύνδεσμος διερωτάται: Υπάρχει Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και ποιος είναι ο ρόλος του; Με τι ασχολείται;.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024