Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κίνδυνος ματαίωσης της μαρίνας της Σκιάθου

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Μάρτιος 2005, 00:00

Με στόχο την αποφυγή της ματαίωσης του έργου της μαρίνας στην Σκιάθο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, προσπαθεί<...>

να βρει μια λύση. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα, ο νομάρχης, Ι. Πρίντζος παρουσίασε προτάσεις για να προχωρήσει το έργο, το οποίο παραμένει σε “τέλμα” εδώ και οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε ο νομάρχης Μαγνησίας, οι προτάσεις που αναμένεται να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το έργο είναι οι ακόλουθες: Nα επανέλθει ο φάκελος με τη μελέτη στο υπουργείο Οικονομίας, η οποία έχει αναπροσαρμοστεί και από 11 έχει γίνει 7 εκατ. ευρώ και να αφαιρεθεί η κεντρική προβλήτα από την ευθύνη του επενδυτή. Ο επενδυτής να προχωρήσει στην κατασκευή της υπόλοιπης μαρίνας. H κεντρική προβλήτα να κατασκευαστεί ως δημόσιο έργο και το κόστος της είναι 4 εκατ. ευρώ και με χρηματοδότηση ως έργο της Nομαρχίας είτε του Δήμου.

Όπως τόνισε ο κ. Πρίντζος, “πλέον έχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει οριστικά με το έργο αυτό, από τη στιγμή που η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας δεν έδωσε στον επενδυτή τη χρηματοδότηση του 35%”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top