Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κρουαζιέρες από τον Πειραιά ξεκινά ακόμη ένα πλοίο της Louis Hellenic Cruises

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Οκτώβριος 2004, 00:00

Ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο της Louis Hellenic Cruises το `Ithaca`, αρχίζει κρουαζιέρες<...>

τον Μάιο του 2005 από το λιμάνι του Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο `Ithaca`, θα επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία, εκτελώντας προγράμματα 7ήμερων κρουαζιέρων, τα οποία θα συνδυάζουν 3ήμερες κρουαζιέρες με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τετραήμερες κρουαζιέρες, που θα ξεκινούν από το λιμάνι του Λαυρίου. Το `Ithaca` είναι 12.609 τόνων και έχει μήκος 159,89 μέτρα, ενώ διαθέτει 8 καταστρώματα και 254 καμπίνες. Στις εγκαταστάσεις του, διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα, καζίνο, βιβλιοθήκη, χώρους εστίασης και διασκέδασης, σαλόνι ομορφιάς, γυμναστήριο κ.α.

Έτσι, παράλληλα, με το κρουαζιερόπλοιο `The Emerald`, το οποίο πραγματοποίησε την εναρκτήρια κρουαζιέρα της εταιρίας, στις 11 Μαρτίου 2005, αλλά και με τα `Calypso` και `Perla` που ξεκινούν κρουαζιέρες από τον Απρίλιο του 2005, η Louis Hellenic Cruises, εκτελεί 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων της Louis Hellenic Cruises, με κρουαζιέρες προς τα ελληνικά νησιά και τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελληνική κρουαζιέρα ευρύτερα, καθότι η δραστηριοποίηση της αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αύξηση της τουριστικής κίνησης του Πειραιά. Η Louis Hellenic Cruises στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής κρουαζιέρας με την παροχή άριστων υπηρεσιών και προϊόντων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top