Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες από τον Πειραιά ξεκινά ακόμη ένα πλοίο της Louis Hellenic Cruises

Κρουαζιέρες από τον Πειραιά ξεκινά ακόμη ένα πλοίο της Louis Hellenic Cruises

Ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο της Louis Hellenic Cruises το `Ithaca`, αρχίζει κρουαζιέρες τον Μάιο του 2005 από το λιμάνι του Πειραιά. Το κρουαζιερόπλοιο `Ithaca`, θα επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά και την […]

Ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο της Louis Hellenic Cruises το `Ithaca`, αρχίζει κρουαζιέρες<...> τον Μάιο του 2005 από το λιμάνι του Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο `Ithaca`, θα επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία, εκτελώντας προγράμματα 7ήμερων κρουαζιέρων, τα οποία θα συνδυάζουν 3ήμερες κρουαζιέρες με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τετραήμερες κρουαζιέρες, που θα ξεκινούν από το λιμάνι του Λαυρίου. Το `Ithaca` είναι 12.609 τόνων και έχει μήκος 159,89 μέτρα, ενώ διαθέτει 8 καταστρώματα και 254 καμπίνες. Στις εγκαταστάσεις του, διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα, καζίνο, βιβλιοθήκη, χώρους εστίασης και διασκέδασης, σαλόνι ομορφιάς, γυμναστήριο κ.α.

Έτσι, παράλληλα, με το κρουαζιερόπλοιο `The Emerald`, το οποίο πραγματοποίησε την εναρκτήρια κρουαζιέρα της εταιρίας, στις 11 Μαρτίου 2005, αλλά και με τα `Calypso` και `Perla` που ξεκινούν κρουαζιέρες από τον Απρίλιο του 2005, η Louis Hellenic Cruises, εκτελεί 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων της Louis Hellenic Cruises, με κρουαζιέρες προς τα ελληνικά νησιά και τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελληνική κρουαζιέρα ευρύτερα, καθότι η δραστηριοποίηση της αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αύξηση της τουριστικής κίνησης του Πειραιά. Η Louis Hellenic Cruises στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής κρουαζιέρας με την παροχή άριστων υπηρεσιών και προϊόντων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024