Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε σημαντικό περιβαλλοντικό προορισμό εξελίσσεται ο Έβρος

Σε σημαντικό περιβαλλοντικό προορισμό εξελίσσεται ο Έβρος

Σε σημαντικό περιβαλλοντικό προορισμό για όλους τους μαθητές της χώρας εξελίσσεται σιγά – σιγά ο Έβρος, αφού από ότι φαίνεται οι εντατικές προσπάθειες προώθησης και διαφήμισης της περιοχής κατά τη […]

Σε σημαντικό περιβαλλοντικό προορισμό για όλους τους μαθητές της χώρας εξελίσσεται σιγά – σιγά ο Έβρος,<...> αφού από ότι φαίνεται οι εντατικές προσπάθειες προώθησης και διαφήμισης της περιοχής κατά τη διάρκεια του χειμώνα από την Νομαρχία και την 2βάθμια εκπαίδευση τελικώς απέδωσαν.

Έχοντας έναν κοινό στόχο, που δεν ήταν άλλος από την τουριστική ανάδειξη της περιοχής του Έβρου, η νομαρχία και η 2βάθμια εκπαίδευση συνεργάστηκαν άψογα όλο τον χειμώνα, φέρνοντας καθηγητές από άλλα σχολεία προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές του νομού, ώστε να τον εντάξουν στους σχολικούς τους προορισμούς και αποστέλλοντας υλικό σε διάφορα σχολεία.

Έτσι, δεν αποτελεί τώρα έκπληξη το γεγονός ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισκεφθούν τον Έβρο 2.000 μαθητές από την Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι πάνω από 5.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα θα προτιμήσουν φέτος τον Έβρο για την σχολική τους εκδρομή.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε χτες, Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο νομάρχης Έβρου κ. Νίκος Ζαμπουνίδης ζήτησε από όλους, όσοι παρέχουν υπηρεσίες στον τουρισμό να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους επισκέπτες – μαθητές, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές για τον νομό, ενώ υποσχέθηκε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχισθεί και του χρόνου πιο οργανωμένα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024