Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οργανισμός Συνεργασίας του Εύξεινου Πόντου

Ξεκίνησε η Διάσκεψη των Υπουργών Τουρισμού του ΟΣΕΠ

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Μάρτιος 2005, 00:00

Ξεκίνησε χτες, Τρίτη 29 Μαρτίου 2005, τις εργασίες της η Διάσκεψη των Υπουργών Τουρισμού των 12 χωρών - μελών του Οργανισμού Συνεργασίας του Εύξεινου Πόντου, που διοργανώνει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας στο νησί της Ρόδου...

Ξεκίνησε χτες, Τρίτη 29 Μαρτίου 2005, τις εργασίες της η Διάσκεψη των Υπουργών Τουρισμού<...>

των 12 χωρών - μελών του Οργανισμού Συνεργασίας του Εύξεινου Πόντου, που διοργανώνει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας στο νησί της Ρόδου, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας, οι εργασίες της οποίας θα διαρκέσουν ως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Δημοκρατική`, χτες ολοκληρώθηκε η εγγραφή των αντιπροσώπων, που θα συμμετάσχουν στην διάσκεψη και πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδρίες, ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί συνεδρία παρουσία των Υπουργών Τουρισμού των μελών του ΟΣΕ στην οποία θα προεδρεύσει ο Έλληνας Υπουργός, κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος αναχώρησε σήμερα για το νησί της Ρόδου.

Στη διάσκεψη που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Rodos Palace, αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας κ. Fino Bashkim, ο Υπουργός Τουρισμού της Αρμενίας κ. Petrosyan Ara, ο πρέσβης του Αζαρμπαϊτζάν στην Ελλάδα κ. Efendiyer Mir-Hamza, ο υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας κ. Hadjinicolov Dimitar, ο επικεφαλής Τουρισμού της Γεωργίας κ. Kiknadzesaba, ο Γενικός Γραμματέας της Μολδαβίας κ. Lapicus Tatianu, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ρουμανίας κ. Crivtoneuncu Marius, ο διευθυντής Τουρισμού της Ρωσίας κ. Sergei Goncharenco, ο Υπουργός Τουρισμού της Σερβίας κ. Todic Gordana, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ουκρανίας κ. Ihor Perovyshnikov και ο Γενικός Γραμματέας της Τουρκίας κ. Ahmet Kara.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top