Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης ατόμων στη ΝΑ Ασία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης ατόμων στη ΝΑ Ασία

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται και σήμερα οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τη διάσωση επιζώντων από τον προχτεσινό σεισμό των 8,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στο νησί της […]

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται και σήμερα οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τη διάσωση επιζώντων<...> από τον προχτεσινό σεισμό των 8,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στο νησί της Ινδονησίας Νιας, κοντά στη Σουμάτρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότερα από 1.000 άτομα.

Η περιοχή συνεχίζει να τρέμει από τους μετασεισμούς, σκορπίζοντας τον τρόμο στους κατοίκους του νησιού, ενώ ήδη στο νησί έχουν φτάσει ομάδες εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ και γίνεται προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης των τραυματιών.

Ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί ότι η κατάσταση γίνεται ακόμη δυσκολότερη από το βροχερό καιρό, που εμποδίζει τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στις πτήσεις των αεροσκαφών μεταφοράς τραυματιών στη Σουμάτρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024