Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔυναμικό άνοιγμα για την ‘Κυριακούλης’

Δυναμικό άνοιγμα για την ‘Κυριακούλης’

Δυναμικό άνοιγμα και σε άλλους τομείς πέραν του γιώτινγκ στον χώρο όμως του θαλάσσιου τουρισμού επιχειρεί η εταιρία “Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.” με την εξαγορά έξι εταιριών, πέντε ναυτικών […]

Δυναμικό άνοιγμα και σε άλλους τομείς πέραν του γιώτινγκ στον χώρο όμως του θαλάσσιου τουρισμού επιχειρεί η εταιρία "Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." με την εξαγορά<...> έξι εταιριών, πέντε ναυτικών και μια ανώνυμης, η οποία έχει σήμερα την τεχνική υποστήριξη των πέντε ναυτικών εταιριών.
Η ανώνυμη εταιρία με έδρα μέχρι πρότινος την Κω, θα μεταφερθεί στην Αθήνα και θα μετατραπεί σε holding στην οποία θα ανήκουν οι μετοχές των πέντε ναυτικών εταιριών. Θα ακολουθήσουν αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της holding. Με αυτό τον τρόπο η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε" θα κατέχει ποσοστό μετοχών άνω του 90%της εταιρίας holding. Οι εταιρίες παλαιότερα ανήκαν στον Όμιλο Μαμιδάκη και άλλαξαν ιδιοκτησία πριν περίπου ενάμιση χρόνο ενώ η επωνυμία τους διατηρήθηκε η ίδια.
Η εταιρία holding η οποία θα μετονομασθεί σε 'Kiriacoulis Maritime' θα διαθέτει 6 υδροπτέρυγα και ένα γερανό 140 τόνων για την τεχνική τους υποστήριξη, ενώ θα λειτουργεί δύο γραφεία πλήρως εξοπλισμένα στην Κω και στην Ρόδο.
Επίσης, υπάρχουν τρεις άδειες σκοπιμότητας καλύπτοντας 10 προορισμούς, την Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Χάλκη, Σύμη, Νίσυρο, Καστελόριζο, και Τήλο.
Τα τρία υδροπτέρυγα εκτελούν τακτικά δρομολόγια ενώ τα άλλα τρία είναι εκδρομικά και δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο χώρο του Ανατολικού Αιγαίου και στην Τουρκία.
Το συνολικό κόστος της εξαγοράς είναι 448 εκατ. δρχ. και κρίνεται ιδιαίτερα επωφελές από την "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε" καθώς μέσω της holding εταιρίας θα εξυπηρετηθούν οι επιχειρηματικοί στόχοι της και σε άλλους τομείς του θαλάσσιου τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024