Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μετά τις εκλογές η επιλογή των εταιριών για το handling στα Σπάτα

Γιώργος Παπαδόπουλος - 22 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Μετά τις εκλογές της 9ης Απριλίου θα ολοκληρωθεί η τελευταία φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη των τριών εταιριών οι οποίες<...> θα παρέχουν υπηρεσίες handling<.> στο νέο αεροδρόμιο στα Σπάτα 'Ελευθέριος Βενιζέλος<.>

'. Και όσο θα πλησιάζουν οι μέρες το ενδιαφέρον θα κορυφώνεται, αφού οι εταιρίες που θα πάρουν το χρίσμα για την επίγεια εξυπηρέτηση θα μοιραστούν έσοδα που κυμαίνονται περίπου στα 50 δισ. ετησίως, ενώ ο τζίρος αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά με την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο αριθμός των επιβατών που διακινούνται, από 12 εκατομμύρια που είναι σήμερα θα φθάσει σε πρώτη φάση τα 16 εκατομμύρια, ενώ το αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί περίπου 600 πτήσεις την ημέρα.
Από τις 12 εταιρίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επίγεια εξυπηρέτηση, προ επιλέγηκαν οι Aviapartner Hellas S.A., GHI Hellas S.A., Goldair Handling S.A., Servicar Greece Handling S.A., Ολυμπιακή Αεροπορία και Swissport Hellas S.A., ενώ την τελευταία στιγμή η Odgen Hellenic Aviation S.A. δεν κατέθεσε φάκελο και αποχώρησε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top