Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Αθήνα το 9ο συνέδριο του Economist

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Απρίλιος 2005, 00:00

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2005, το 9ο συνέδριο του<...>

Economist Intelligence Unit, στα πλαίσια του οποίου ο πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κώστας Καραμανλής και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου, καθώς επίσης και κορυφαίοι επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Μάλιστα, μεταξύ των ομιλητών στο συνέδριο περιλαμβάνονται οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γεώργιος Αλογοσκούφης, Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, Εξωτερικών, κ. Πέτρος Μολυβιάτης, Πολιτισμού, κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας και Εθνικής Αμύνης, κ. Σπύλιος Σπυλιοτόπουλος.

Ο προεδρεύων του συνεδρίου, δρ. Ντάνιελ Φράνκλιν, διευθυντής σύνταξης του Economist Intelligence Unit, θα φροντίσει να διεξαχθεί γόνιμος διάλογος σε θέματα επικαιρότητας και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ σκοπός του συνεδρίου, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου `Athenaum Intercontinental`, είναι οι συμμετέχοντες να οραματιστούν μια ισχυρότερη Ευρώπη, στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και του πολιτισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top