Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣτην Αθήνα το 9ο συνέδριο του Economist

Στην Αθήνα το 9ο συνέδριο του Economist

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2005, το 9ο συνέδριο του Economist Intelligence Unit, στα πλαίσια του οποίου ο πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, […]

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2005, το 9ο συνέδριο του<...> Economist Intelligence Unit, στα πλαίσια του οποίου ο πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κώστας Καραμανλής και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου, καθώς επίσης και κορυφαίοι επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Μάλιστα, μεταξύ των ομιλητών στο συνέδριο περιλαμβάνονται οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γεώργιος Αλογοσκούφης, Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, Εξωτερικών, κ. Πέτρος Μολυβιάτης, Πολιτισμού, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας και Εθνικής Αμύνης, κ. Σπύλιος Σπυλιοτόπουλος.

Ο προεδρεύων του συνεδρίου, δρ. Ντάνιελ Φράνκλιν, διευθυντής σύνταξης του Economist Intelligence Unit, θα φροντίσει να διεξαχθεί γόνιμος διάλογος σε θέματα επικαιρότητας και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ σκοπός του συνεδρίου, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου `Athenaum Intercontinental`, είναι οι συμμετέχοντες να οραματιστούν μια ισχυρότερη Ευρώπη, στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και του πολιτισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024