Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλο επενδυτικό σχέδιο κατασκευής τουριστικών μονάδων στη Μεσσηνία

Μεγάλο επενδυτικό σχέδιο κατασκευής τουριστικών μονάδων στη Μεσσηνία

“Επενδυτικό σχέδιο, ύψους 250 – 300 εκατ. ευρώ, με αντικείμενο την κατασκευή δυο ξενοδοχειακών μονάδων και ισάριθμων γηπέδων γκολφ, καθώς και κέντρου θαλασσοθεραπείας στη Μεσσηνία“, προωθείται από τον εφοπλιστή κ. […]

Επενδυτικό σχέδιο, ύψους 250 – 300 εκατ. ευρώ, με αντικείμενο την κατασκευή δυο ξενοδοχειακών μονάδων και ισάριθμων γηπέδων γκολφ<...>, καθώς και κέντρου θαλασσοθεραπείας στη Μεσσηνία, προωθείται από τον εφοπλιστή κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ύστερα από τη προχτεσινή συνάντηση, που πραγματοποίησε το μεσημέρι με τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Έλληνας εφοπλιστής υπογράμμισε επίσης ότι “η κυβέρνηση θα πρέπει να προωθήσει τη δημιουργία γραφείου υποδοχής επενδυτών, ώστε αυτοί να ενημερώνονται για τα θέματα αλλαγής της νομοθεσίας, αλλά και για να προωθείται ταχύτερα η έκδοση των απαιτούμενων αδειών κ.λ.π.”.

Επίσης, προχτές ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον επιχειρηματία κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, ενώ χτες το απόγευμα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, κ. Δρακούλη Φουντουκάκο και μισή ώρα αργότερα με τον `τιμονιέρη` της Ένωσης Εφοπλιστών, κ. Νίκο Ευθυμίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024