Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airline: Καθημερινές πτήσεις προς Καζαμπλάνκα

Emirates Airline: Καθημερινές πτήσεις προς Καζαμπλάνκα

Η Emirates Airline, η αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, γιορτάζοντας την τρίτη χρονιά παροχής των υπηρεσιών της στη χώρα του Μαρόκου, ανακοίνωσε χτες την προσθήκη της έβδομης κατά σειρά […]

Η Emirates Airline, η αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, γιορτάζοντας την τρίτη χρονιά<...> παροχής των υπηρεσιών της στη χώρα του Μαρόκου, ανακοίνωσε χτες την προσθήκη της έβδομης κατά σειρά πτήσης από Ντουμπάι προς Καζαμπλάνκα. Με τη νέα αυτή πτήση και τη δημιουργία πλέον καθημερινών πτήσεων, οι επιβάτες από Ντουμπάι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποια ημέρα της εβδομάδας επιθυμούν για να πετάξουν προς την Καζαμπλάνκα ή να επιστρέψουν από αυτήν.

Ο στόχος της εταιρίας για ανάπτυξη του δρομολογίου προς Καζαμπλάνκα από το Μάρτιο του 2002, όταν ξεκίνησαν οι τρεις πρώτες εβδομαδιαίες πτήσεις, επιβραβεύθηκε από τη σταθερή αύξηση στον αριθμό των επιβατών. Να σημειωθεί ότι το 2004 το δρομολόγιο παρουσίασε αύξηση της τάξης του 83% στον αριθμό των μεταφερόμενων επιβατών, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Η Emirates θα εξυπηρετεί τη νέα πτήση με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-200, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες επιλογή ανάμεσα σε Πρώτη, Επιχειρηματική και Οικονομική Θέση σε όλες τις πτήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορούν να απολαμβάνουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024