Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκίνησε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού Κούβας

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού Κούβας

Με μία ιδιαίτερα προσεγμένη και λαμπρή εκδήλωση ξεκίνησε προχτές, Τρίτη 5 Απριλίου, το Φεστιβάλ γαστρονομίας και πολιτισμού της Κούβας στο ξενοδοχείο Metropolitan, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Απριλίου […]

Με μία ιδιαίτερα προσεγμένη και λαμπρή εκδήλωση ξεκίνησε προχτές, Τρίτη 5 Απριλίου, το Φεστιβάλ γαστρονομίας και πολιτισμού της Κούβας<...> στο ξενοδοχείο Metropolitan, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Απριλίου 2005.

Στην κατάμεστη και πανέμορφα στολισμένη αίθουσα του ξενοδοχείου οι καλεσμένοι της κ. Ευγενίας Χανδρή και της Αυτού Εξοχότητος του Πρέσβη της Κούβας, κ. Jorge Quesada Conception είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πανδαισία συναρπαστικών γεύσεων από την Κούβα και συγχρόνως ένα μοναδικό μουσικο – χορευτικό συγκρότημα με παραδοσιακή μουσική και χορούς της μαγευτικής αυτής χώρας.

Μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους όταν, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Havanos, ιδιοκτησίας της κ. Μπαλλή, πανέμορφες κοπέλες μοίρασαν πούρα Αβάνας σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Ορφανός, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ., κ. Καλογερόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ., κ. Πατέλλης, η κ. Ειρήνη Νταϊφά, ο κ. Βαρβέρης, ο κ. Δημήτρης Ρίζος, Πρέσβεις πολλών χωρών καθώς και πολλοί εκλεκτοί από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024