Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚαι η Νομαρχία Πειραιά στο Τουριστικό Πανόραμα 2005

Και η Νομαρχία Πειραιά στο Τουριστικό Πανόραμα 2005

Ένα ακόμη ταξίδι στα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα, αλλά και μια εξερεύνηση στους Δήμους και τις γειτονιές του Πειραιά, υπόσχεται η Νομαρχία Πειραιά, μέσα από τη συμμετοχή της […]

Ένα ακόμη ταξίδι στα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα, αλλά και μια εξερεύνηση στους Δήμους και τις γειτονιές του Πειραιά,<...> υπόσχεται η Νομαρχία Πειραιά, μέσα από τη συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση `Τουριστικό Πανόραμα 2005` και με το σύνθημα `Μικρή Απόσταση – Μεγάλη Απόδραση`.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας, “για την περιοχή της Νομαρχίας Πειραιά, και ιδιαίτερα για τους νησιωτικούς δήμους μας, η ενίσχυση και η στήριξη του τουρισμού αποτελεί το Α και το Ω για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα ανθρώπων και επιχειρήσεων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε τα δύο αυτά χρόνια, που βρισκόμαστε στο τιμόνι της διοίκησης της Νομαρχίας και με αυτή την πολιτική θα συνεχίσουμε”.

Τέλος, να τονιστεί ότι από το περίπτερο της Νομαρχίας θα διανέμεται έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό, που θα περιλαμβάνει φάκελο με 19 κάρτες, μια για τη Νομαρχία και 18 για τους Δήμους και τις Κοινότητες, ένα 16σέλιδο έντυπο με χρηστικές πληροφορίες για ολόκληρη την περιοχή, ένα cd-rom και ένα dvd.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024