Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣτα Χανιά το ετήσιο συνέδριο της ΕΝΑΕ

Στα Χανιά το ετήσιο συνέδριο της ΕΝΑΕ

Το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος – ΕΝΑΕ, κατόπιν χτεσινής αποφάσεως της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά και συγκεκριμένα στις 12 – 14 Μαΐου 2005. Στα πλαίσια του […]

Το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος – ΕΝΑΕ, κατόπιν χτεσινής αποφάσεως της Ένωσης<...>, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά και συγκεκριμένα στις 12 – 14 Μαΐου 2005.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του θεσμού, αφού “το κυρίαρχο αντικείμενο του”, όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο νομάρχης Χανίων κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, “θα είναι η σύνταξη του κώδικα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου θα κατατεθούν προτάσεις προς την κεντρική εξουσία για κατοχύρωση με νόμο της οικονομικής ανεξαρτησίας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, ενώ σύμφωνα με το νομάρχη Χανίων “θα πρέπει κάποτε να υπάρξει ανάδειξη του ρόλου των τοπικών εξουσιών, όπως συμβαίνει στα περισσότερα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Επίσης, στο συνέδριο των Χανίων, θα τεθούν και τα θεμέλια του καταστατικού χάρτη της περιφερειακής αναπτυξιακής συγκρότησης της χώρας, ενώ υπολογίζεται ότι θα πάρουν μέρος στο συνέδριο όλοι οι νομάρχες της χώρας και 250 τακτικοί σύνεδροι.

Ακόμα, το παρών αναμένεται να δώσει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι υπουργοί Ανάπτυξης και Τουριστικής Ανάπτυξης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024