Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέα εταιρία από την ‘Κυριακούλης’

Νέα εταιρία από την ‘Κυριακούλης’

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του κ. Φάνη Κυριακούλη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της “Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.”, η εταιρία κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της Offshore Escape ΕΠΕ, η […]

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του κ. Φάνη Κυριακούλη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της "Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.", η εταιρία κατέχει την πλειοψηφία<...> των μετοχών της Offshore Escape ΕΠΕ, η οποία ίδρυσε μια ιστιοπλοϊκή σχολή με έδρα τον Άλιμο. Στόχος της είναι να προσελκύσει εκτός από εγχώρια πελατεία και ξένους οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δίπλωμα ελληνικό ή αγγλικό στην χώρα μας.
Η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." θα προβεί σύντομα σε αύξηση κεφαλαίου κατά 3,8 δισ. δρχ. και αναμένει αυτές τις μέρες της έγκριση από τις αρχές της κεφαλαιαγοράς. Η εταιρία δρομολογεί σημαντικές επιχειρηματικές επενδύσεις.
Στον επιχειρηματικό σχεδιασμό της "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." είναι το αργότερο στην επόμενη πενταετία, ή αν το επιτρέψουν οι συνθήκες ταχύτερα, να γίνει ανανέωση όλου του στόλου των υδροπτερύγων. Επίσης, με την επέκταση της εταιρίας θα επιχειρηθεί η αύξηση του στόλου.
Η εταιρία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως στο χώρο του γιώτινγκ. Διαθέτει 275 σκάφη και 19 βάσεις, 12 στο εξωτερικό, και 7 στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται με επιτυχία στις αγορές της Ιταλίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, και της Καραϊβικής.
Στον τομέα των μαρίνων η εταιρία έχει δώσει μεγάλο ενδιαφέρον. Στις τρεις μαρίνες στα Γουβιά της Κέρκυρας, στη Λευκάδα, και στην Καλαμάτα υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται επενδύσεις 12 δισ. δραχμών.
Τα κέρδη της "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε" το 1999 παρουσίασαν σημαντική αύξηση φθάνοντας περίπου τα 470 εκατ. δρχ. ενώ ιδιαίτερα θετικά αναμένεται να είναι τα οικονομικά της μεγέθη και μέσα στο 2000. Σημαντική αύξηση παρουσίασε το 1999 και ο κύκλος εργασιών φθάνοντας τα 815 εκατ. δρχ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024