Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα εταιρία από την ‘Κυριακούλης’

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του κ. Φάνη Κυριακούλη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της "Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.", η εταιρία κατέχει την πλειοψηφία<...>

των μετοχών της Offshore Escape ΕΠΕ, η οποία ίδρυσε μια ιστιοπλοϊκή σχολή με έδρα τον Άλιμο. Στόχος της είναι να προσελκύσει εκτός από εγχώρια πελατεία και ξένους οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δίπλωμα ελληνικό ή αγγλικό στην χώρα μας.
Η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." θα προβεί σύντομα σε αύξηση κεφαλαίου κατά 3,8 δισ. δρχ. και αναμένει αυτές τις μέρες της έγκριση από τις αρχές της κεφαλαιαγοράς. Η εταιρία δρομολογεί σημαντικές επιχειρηματικές επενδύσεις.
Στον επιχειρηματικό σχεδιασμό της "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." είναι το αργότερο στην επόμενη πενταετία, ή αν το επιτρέψουν οι συνθήκες ταχύτερα, να γίνει ανανέωση όλου του στόλου των υδροπτερύγων. Επίσης, με την επέκταση της εταιρίας θα επιχειρηθεί η αύξηση του στόλου.
Η εταιρία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως στο χώρο του γιώτινγκ. Διαθέτει 275 σκάφη και 19 βάσεις, 12 στο εξωτερικό, και 7 στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται με επιτυχία στις αγορές της Ιταλίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, και της Καραϊβικής.
Στον τομέα των μαρίνων η εταιρία έχει δώσει μεγάλο ενδιαφέρον. Στις τρεις μαρίνες στα Γουβιά της Κέρκυρας, στη Λευκάδα, και στην Καλαμάτα υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται επενδύσεις 12 δισ. δραχμών.
Τα κέρδη της "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε" το 1999 παρουσίασαν σημαντική αύξηση φθάνοντας περίπου τα 470 εκατ. δρχ. ενώ ιδιαίτερα θετικά αναμένεται να είναι τα οικονομικά της μεγέθη και μέσα στο 2000. Σημαντική αύξηση παρουσίασε το 1999 και ο κύκλος εργασιών φθάνοντας τα 815 εκατ. δρχ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top