Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση περιμένει η Κύπρος από την Γερμανία για το 2000

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Φεβρουάριος 2000, 00:00

ΜΟΝΑΧΟ-C-B-R 2000. Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο TDN κατά τη διάρκεια της έκθεσης C-B-R<.> 2000 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, ο κ. Ανδρέας Σακκάς, διευθυντής του γραφείου τουρισμού της Κύπρου στην Γερμανία, η Κύπρος περιμένει<...>

αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από την Γερμανία της τάξεως του 10%. Το 1999, είχαν επισκεφθεί την χώρα 239.000 Γερμανοί τουρίστες.
Φέτος η Κύπρος πρόκειται να δοθεί έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και μάλιστα κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπως ποδηλασία για επαγγελματίες, περιήγηση, θρησκευτικός τουρισμός και άλλα.
Τα προγράμματα αυτά έχουν κυκλοφορήσει με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελβετία με το όνομα 'race & travel' και πρώτη φορά φέτος λανσάρονται και στην γερμανική αγορά. Ο χειμερινός τουρισμός είναι άμεσης προτεραιότητας για την Κύπρο, γιατί οι πληρότητες που γνωρίζει το νησί το καλοκαίρι είναι τόσο υψηλές που πλέον δεν υπάρχει περιθώριο αύξησης.
Το 30% των διεθνών τουριστών επισκέπτονται την Κύπρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχείων παραμένει ανοικτό. Όσα ξενοδοχεία κλείνουν τον χειμώνα, κλείνουν για το πολύ 3 μήνες από 15 Ιανουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου.
Στο κυπριακό περίπτερο ήταν συνεκθέτες οι παρακάτω εταιρίες:

Nissi Beach
Hawaii Grand Hotel
Aenias Hotel
Atalante Cruises
Athina Hotel

Για την Κύπρο πετούν από την Γερμανία ναυλωμένες πτήσεις όλο τον χρόνο με τις αεροπορικές εταιρίες Condor, Hapag Lloyd, LTU, και Eurocypria.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top