Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ανακοίνωσε ο Παυλίδης

Αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ανακοίνωσε ο Παυλίδης

Το επιβατηγό πλοίο Blue Star `Ναxos` ή `Paros` κατά την εκτέλεση του επιδοτουμένου δρομολογίου από Πειραιά προς Πάρο – Νάξο – Κάλυμνο θα προσεγγίσει στην Αστυπάλαια την Μεγάλη Παρασκευή, 29 […]

Το επιβατηγό πλοίο Blue Star `Ναxos` ή `Paros` κατά την εκτέλεση του επιδοτουμένου δρομολογίου από Πειραιά προς Πάρο – Νάξο – Κάλυμνο<…> θα προσεγγίσει στην Αστυπάλαια την Μεγάλη Παρασκευή, 29 Απριλίου, και την επομένη Παρασκευή, 6 Μαΐου 2005, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες, λόγω του Πάσχα, συγκοινωνιακές ανάγκες, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλη Α. Παυλίδη.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο, και κατόπιν συνεννοήσεως του Υπουργείου με την πλοιοκτήτρια εταιρία του Ε/Γ – Ο/Γ `Blue Star ΙΙ`, το πλοίο, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου της Μεγάλης Παρασκευής, 29 Απριλίου, από Πειραιά προς Σύρο – Κατάπολα – Κω – Ρόδο θα προσεγγίσει και σε Πάτμο – Λέρο.

Να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της συμπληρώσεως των δρομολογίων της ακτοπλοΐας, αφ` ενός λόγω εορτών Πάσχα και αφ` ετέρου λόγω ενάρξεως της τουριστικής περιόδου, για την οποία αντιμετωπίζεται και η σύνδεση της Β. Ελλάδος / Θεσσαλονίκη με Σάμο και Δωδεκάνησα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024