Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπό εξέταση το ενδεχόμενο σύνδεσης με τραμ Βόλου και Λάρισας

Υπό εξέταση το ενδεχόμενο σύνδεσης με τραμ Βόλου και Λάρισας

Πρόταση, με την οποία προβάλλεται το αίτημα σύνδεσης μέσω τραμ του Βόλου και της Λάρισας σε επίπεδο αστικής συγκοινωνίας, κατέθεσε πρόσφατα ο δήμος Βόλου, ενώ θετική ήταν και η ανταπόκριση […]

Πρόταση, με την οποία προβάλλεται το αίτημα σύνδεσης μέσω τραμ του Βόλου και της Λάρισας σε επίπεδο αστικής συγκοινωνίας<...>, κατέθεσε πρόσφατα ο δήμος Βόλου, ενώ θετική ήταν και η ανταπόκριση του δήμου Λάρισας.

Μάλιστα, στη συνάντηση, που πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Μαρκάκης και ο δήμαρχος Λάρισας, κ. Τζανακούλης τονίσθηκε ότι “η σύνδεση των δύο πόλεων με τραμ θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού και θα `τονώσει` τις τοπικές οικονομίες, ενώ “η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει μέσω του Δ΄ KΠΣ χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή ιδιωτών και φορέων, που θ΄ αναλάβουν την διαχείριση και την εκμετάλλευση του τραμ”.

Εξάλλου, να υπενθυμιστεί ότι έχει συζητηθεί η κατάθεση πρότασης από την ΔEMEKAB στο πρόγραμμα `Interect` για το τραμ. Ειδικότερα, η πρόταση αυτή αφορά στη χρηματοδότηση μελέτης για την ανάπτυξη μέσων σταθερής τροχιάς στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου.

Τέλος, στις 23 – 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Βόλο ημερίδα με θέμα τη δημιουργία τραμ, κατά τη διάρκειά της οποίας εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το θέμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024