Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υπό εξέταση το ενδεχόμενο σύνδεσης με τραμ Βόλου και Λάρισας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2005, 00:00

Πρόταση, με την οποία προβάλλεται το αίτημα σύνδεσης μέσω τραμ του Βόλου και της Λάρισας σε επίπεδο αστικής συγκοινωνίας<...>

, κατέθεσε πρόσφατα ο δήμος Βόλου, ενώ θετική ήταν και η ανταπόκριση του δήμου Λάρισας.

Μάλιστα, στη συνάντηση, που πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Μαρκάκης και ο δήμαρχος Λάρισας, κ. Τζανακούλης τονίσθηκε ότι “η σύνδεση των δύο πόλεων με τραμ θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού και θα `τονώσει` τις τοπικές οικονομίες, ενώ “η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει μέσω του Δ΄ KΠΣ χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή ιδιωτών και φορέων, που θ΄ αναλάβουν την διαχείριση και την εκμετάλλευση του τραμ”.

Εξάλλου, να υπενθυμιστεί ότι έχει συζητηθεί η κατάθεση πρότασης από την ΔEMEKAB στο πρόγραμμα `Interect` για το τραμ. Ειδικότερα, η πρόταση αυτή αφορά στη χρηματοδότηση μελέτης για την ανάπτυξη μέσων σταθερής τροχιάς στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου.

Τέλος, στις 23 - 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Βόλο ημερίδα με θέμα τη δημιουργία τραμ, κατά τη διάρκειά της οποίας εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το θέμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top