Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έτοιμη αναμένεται να είναι το καλοκαίρι η Μαρίνα Μυτιλήνης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2005, 00:00

Την ικανοποίηση του για τους ρυθμούς υλοποίησης των έργων στη μαρίνα και στο λιμάνι Μυτιλήνης, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας<...>

της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Σέργιος Τσίφτης, ο οποίος επισκέφθηκε τα έργα, που γίνονται στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού και σε δηλώσεις του επισήμανε ότι “σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και ο αγωγός ομβρίων υδάτων”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο έργο της μαρίνας επεσήμανε ότι “είναι η πιο σύγχρονη μαρίνα, που υπάρχει σήμερα στον ελληνικό χώρο, καθώς κατασκευάζεται με τις καλύτερες προδιαγραφές. Είναι ένα μεγάλο έργο, ενταγμένο στο ΠΕΠ, προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρώ. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί το έργο προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς. Ενώ, ο συμβατικός χρόνος παράδοσης είναι το τέλος του 2006 έχουμε διαβεβαιώσεις από όλους ότι θα παραδοθεί το καλοκαίρι. Με την ολοκλήρωση του έργου η παραλιακή ζώνη του κέντρου της πόλης, όχι απλώς θα αναβαθμιστεί, αλλά θα αποτελέσει την καλύτερη βιτρίνα της πανέμορφης πόλης της Μυτιλήνης. Επίσης, η λειτουργία της μαρίνας μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της τουριστικής ανάπτυξης, όχι μόνο της Μυτιλήνης, αλλά και ολόκληρης της Λέσβου”.

Ακόμα, την ικανοποίηση τους για την πορεία των εργασιών εξέφρασαν τόσο ο δήμαρχος Μυτιλήνης κ. `Αρης Χατζηκομνηνός, όσο και η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Πέλλα Ανδριώτου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top