Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ενισχύεται η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Σποράδων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2005, 00:00

Στα πλαίσια των δεσμεύσεων του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για βελτίωση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των Σποράδων<...>

και ιδιαιτέρως της Αλοννήσου και μετά από σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χτες στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και τοπικών φορέων των Σποράδων, αποφασίστηκε η εκτέλεση δύο επιπλέον επιδοτούμενων δρομολογίων, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των δρομολογίων σε πέντε πλήρη δρομολόγια την εβδομάδα με Ε/Γ-Ο/Γ κλειστού τύπου προς Βόλο και `Αγιο Κωνσταντίνο.

Τα παραπάνω δρομολόγια θα αρχίσουν στις 18 Απριλίου 2005 και θα πραγματοποιούνται έως το πέρας της δρομολογιακής περιόδου, 31 Οκτωβρίου 2005. Με τα δρομολόγια αυτά συνδέεται η Κύμη και η Λήμνος με τις Σποράδες και τον λιμένα Βόλου, ενώ σημειώνεται ότι διατηρούνται οι καθημερινές προσεγγίσεις των ταχυπλόων με `Αγιο Κωνσταντίνο και Βόλο (συνολικά πέντε δρομολόγια ημερησίως).

Τέλος, να τονιστεί ότι με τη ρύθμιση αυτή επιτυγχάνεται, εκτός από την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Αλοννήσου και η σύνδεση της Κύμης με τις Σποράδες και τον λιμένα Βόλου, η οποία δεν υπήρχε για πολλά χρόνια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top