Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝωρίτερα ανοίγει φέτος το Apollonia Beach στην Κρήτη

Νωρίτερα ανοίγει φέτος το Apollonia Beach στην Κρήτη

Στρατηγικής σημασίας απόφαση πήρε η διοίκηση του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Apollonia Beach Hotel, που βρίσκεται στην Αμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης, να ανοίξει νωρίτερα φέτος την τουριστική σεζόν. Όπως ανέφερε στο TDN […]

Στρατηγικής σημασίας απόφαση πήρε η διοίκηση του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Apollonia Beach<.> Hotel<...>, που βρίσκεται στην Αμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης, να ανοίξει νωρίτερα φέτος την τουριστική σεζόν.
Όπως ανέφερε στο TDN ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Μανώλης Μανούσος "Στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου το Apollonia Beach Hotel ανοίγει φέτος την Κυριακή 5 Μαρτίου 2000. Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα για την Ελλάδα, τον Neckermann και έχει σκοπό με την πιλοτική αυτή συνεργασία να δώσει μια νέα ώθηση προς τον πολυπόθητο από όλους μας χειμερινό τουρισμό ώστε να γίνει επιτέλους πραγματικότητα και για την Ελλάδα, μια και όπως γνωρίζετε η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα σε όλη την μεσόγειο που τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά τον χειμώνα παρότι διαθέτουμε καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες αλλά και υποδομή από πολλές άλλες μεσογειακές χώρες."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024